merhaba arkadaşlar ben 3 senedir sınava hazırlanıyordum. artık liseye geçtim ve bir oyun konsolu almaya karar verdim. araştırmalarımın sonunda xbox 360 slim(kopya oynatabilen yegane konsol) de karar kıldım ancak konsollardan çok anlamadığım için size bazı sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler:
1- xbox 360'ı 600 liraya yurtdışından alacağım. sizce bu fiyat uygunmu ve yurtdışından almak sorun yaratır mı?
2- bu fw denilen şey tam olarak nedir, bu işlemi yaptıktan sonra orjinale dönebilir miyim ve slim için fw var mı?
3- xbox 360 slim'i seçerek doğru bir karar mı verdim?
4- xbox live nedir, ne işe yarar ve kayıt olmadan xbox'ı kullanabilir miyim ve xbox live dan ban yersem neler kaybederim?
5- konsol paketinin yanında neler almamı tavsiye edersiniz?
(şimdilik bu kadar başka bilgilerde verirseniz sevinirim)
teşekkürler
xbox 360 slim
1-Fiyat fena değil gibi ama kargo ile alacaksanız kesinlikle gümrüğe takılır daha pahalıya patlar bir de üstüne uğraşırsınız.
2-FW bir nevi güncellemedir,XBOX'ın korsan oyun çalıştırabilmesini sağlar.Kaldırılmıyor bildiğim kadarıyla.Kesinlikle önermiyorum LIVE'dan banlanıyorsunuz çünkü.LIVE'sız da XBOX'ın tadı çıkmıyor Online olmadan.Oyunda kazandığınız Microsoft Point'lerle alışveriş de yapamıyorsunuz,mltiplayer da oynayamıyorsunuz,konsolun anlamı kalmıyor.Slim'de vardır herhalde.
3-Slim'in Elite versiyona göre öyle aman aman bir avantajı yok. Slim'de Usb Port sayısı fazla ve fanlar daha sessiz. Slim almanızda bir sorun yok ama doğru seçim yani kötü bir yanı yok Slim'in.
4-XBOX LIVE,XBOX'ın online platformudur.Demolar indirebilir,kazandığınız Microsoft puanlarıyla ücretli içerikleri ücretsiz edinebilirsiniz ve daha bir çok şey.Gayet güzel bir Online hizmeti,ancak ücretli.Aylık ücreti var.Sanırım 10 dolar civarında.Yanılıyor da olabilirim bir araştırın.
5-XBOX'a özel oyun olarak Gears of War 1&2 ve HALO 3 öneriyorum.
kimse cevap vermedi diye üzülüyordum teşkekkürler :D
kardes bende Amerikadan Xbox360 Slim getirttiriyorum abim aracılığıyla ama sorunlar çıktı bir sürü ; 1.si NTSC ne olduğunu bilmediğim için abim direk NTSC almış ve Türkiyede TV ler PAL da çalışıo yani sap gibi kaldım , ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ YARDIM ETSİN :D