hangisi daha cazip pence ps3 çünkü çıkacak oyunlar güzel bir de blu-ray teknolojisi dvd oyunlar olacağı için oyunlar ne kadara mal olur????
XBox 360 vs. PlayStation 3 vs. Wii
xbox fiyatını bilmiyorum ama ps3 resmi acıklaması 700$ civarında olacagı.Bence gereksiz üzerine birde hd tv lazım oldugunu ve istedigi çözünürlüğü destekleyen tv lerin nerdeyse Türkiye de hiç olmadığını düşünürsek.
Valla Bence Wii 'dir 199$'a öyle bir oyun deneyimi sunuyorki fazlasıyla hak ediyor o fiyatı ayrıca üstündeki donanımlar ile diğerlerinden çok daha fazla esneklik sunuyor
Başlığı yeni nesil konsol savaşlarını daha iyi yansıtması için düzenledim ;).
Kazananın Nintendo Wii olmasını umuyorum. Cazip fiyatı ve devrim niteliğindeki kontrolleri ile biz oyuncuların tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceğini düşünüyorum.
Umduğum olmadı gibi gözüküyor. PlayStation 3 teknik olarak tozu dumana kattı. Fakat, yeterli PlayStation 3'den ses-seda yok.
Xbox 36o ve Wii ise, sessiz bir düşüşe geçti bile. Yeni oyunlar ile sürekli olarak desteklemeleri gerekiyor. Yoksa oyuncular gerçekten sıkılmaya başlayabilir.
Xbox360 bu sene turkıye ye gelecek duydugum kadarıyla,Ama teknık altyapı olmadan getırmek ıstemıyorlar buraya.Oda nerden baksanız 400-500Dolar olur gıbı.
Bence PS3 çok guzel bır cıhaz, compex fuarında bıraz mıncıklama fırsatım oldu.Her ne kadar pahalı olsa da ilere fiyatları düştügünde gayet cezbeden bır cıhaz olacak.