Xbox en sonunda Türkiye'de!

CHIP Online
10-11-2012, 00:59   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft'un yıllardır Türkiye'ye getirmediği oyuncağı, nihayet sınırlarımızdan giriş yaptı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/xbo ... rkiye-de_36922.html

Dünyanın en çok satan oyun ve eğlence konsolu Xbox artık Türkiye'de. 19 Kasım 2012 gece yarısından itibaren satışa sunulacak olan Xbox, Türkçe menüsü ve Türkiye'ye özel servisleriyle sektörde oyunun kurallarını yeni baştan yazacak.


Microsoft Türkiye Xbox 360 oyun ve eğlence konsolunun Türkiye'de resmi olarak satışa sunulacağını geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen özel bir parti ile duyurdu. Microsoft Türkiye'nin desteği ve Türkçe menü ile birlikte gelen Xbox, yakın gelecekte sunulacak Türkçe servisleriyle kullanıcıların dijital hayatında yepyeni bir sayfa açıyor.


Eğlenceyi sıra dışı bir deneyime dönüştüren Xbox için satışa sunulacağı gece yarısı oyun tutkunlarının kuyruklar oluşturması bekleniyor.


Türkiye'deki kullanıcıları Xbox ile Türkçe olarak tam anlamıyla buluşturabilmenin heyecanını yaşadıklarını kaydeden Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen, "Microsoft Türkiye olarak şirketimizin en inovatif ürün ve hizmetlerini Türkiye'de kullanıcılar ile buluşturmaya devam ediyoruz. Windows 8'in hemen ardından şimdi de Xbox Türkiye'de kullanıcılar ile buluşuyor. Satış rakamlarına baktığımızda Xbox 360 bugün dünyanın bir numaralı oyun ve eğlence konsolu. Bugün Türkiye'de evlerdeki oyun konsolu penetrasyonu yüzde 4 ile sınırlı. Bu oran Avrupa'da yüzde 50, Amerika'da ise yüzde 60. Türkiye'de de artık evlerde sıradışı eğlencenin yaygınlaşmasını istiyoruz. Hedefimiz dünyanın 1 numarasını Türkiye'de de bu konuma taşımak. Xbox ile birlikte aile bireyleri bir arada eğlenmenin tadına varacaklar" dedi.


 


Tüm Konu: Xbox en sonunda Türkiye'de!

Kaynak: www.chip.com.tr