XBOX360 DENEYİMİM..

erdem187
21-04-2008, 16:31   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,334 mesaj

merhaba uzun süredir bu bölümün açılmasını bekliyordum forumda ve sonunda açıldı bende sizi konsolcu yapacağım artık...Kahkaha
Bilirsiniz beni 1 hafta pc parçası değiştirmeden duramaz olmuştum artık elimden ne 3870ler ne 8800GTS ler ne 9600GT ler geçti...En sonunda ulan bi zaten adam gibi çıkmış oyun CRYSİS var bende onu bitirdim artık ne PC parçası alayım diyordum....Sonra bi arkadaşım sağolsun XBOX360 veya PS3 almamı söyledi...Hadi be olm atari mi oynucaz bu yaştan sonra dedim..(dediğime şu anda pişmanım:) )..sonra videolara,resimlere baktım ana! dedim..bunlar ne böyle FİFA08 de forma hareket ediyor...saçlar başlar hareket ediyor adamın soğuk havayla vucüt ısısının etkileşimiyle ağızdan duman çıkıyor...Dahada konsol arayışına girdim PS3 mü XBOx360 mı diye ama XBOX360 da iyi nokta şuydu:Firmware yaptırırsanız bir nevi kopya oyun yani korsan oyunu kullanabilecektik..Bu bana daha mantıklı geldi..
Ps3 ü takip edenler bilir:Gran Turismo 5 çıkacak yeni ama görseniz gerçek adeta şu ana kadar çıkmış en iyi grafikli oyun diyebiliriz.O oyunun yanında CRYSİS laf kalır anlayacağınız...Hadi dedim XBOX360 alalım beğenmezsek Ps3 e döneriz..
Siparişimi verdim...Konsol tabiki FW liydi...yanındada oyun istedim LOST PLANET EXTREME CONDİTİON gönderdiler bana....kargo 2 gün sonra elime ulaştı..artık sabırsızdım bende hemen kutu mutu dinlemeden daldım içine bir de ne göreyim ufacık bişey..PC den iyi görüntü veren bu alet mi muhaha dedim..XBOX360 ı monitörlerde çalıştırmaya yarayan kabloyu buldum..sonra XBOX360 deneyimim başladı..Güzel bir ekran beni bekliyordu..Buna biz XBOXcular DASHBOARD derizKahkaha..gereken ayarları yaptıktan sonra kendime bir hesap açtım..XBOX LİVE'dan...sonra LOST PLANET i taktım en sonunda...menüye geldim..oyunun içindeyim..oyun başladı..ne göreyim...Monitörün içinde film seyrediyorum adeta...Dedim acaba Trailer falan mı bu yoksa rüya falan mı bir iki dakka dondum kaldım..Ardından baktım bu şey gerçekGülüş
Nasıl olur ya dedim oyuna daldım..Sonra yeni oyunlar geldi tabi bunlardan biri Rainbow Six Vegas 2 ydi ve şu ana kadar bitirdiğim tek oyunKahkaha
Ama o kadar çok zevk aldım ki..Gamepadle FPS oynanır deseler hadi len ordan derim ama kendim oynayınca kanaat getirdim..XBOX360 gamepadi süper bişey..kablosuz olduğundan yatağıma uzanıp oradan oynayabiliyorum...şimdilik bu kadar ss leri kısa bir zamanda koyucam...
4EVER CONSOLEKahkahaKahkaha

yücelbaran
06-05-2008, 13:43   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
28 mesaj

kaça aldın nereden aldın cevap verirsen iyi olur.

GaMeRr
06-05-2008, 18:54   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,264 mesaj

Senin için baya iyi bir deneyim olmuş ayrıca pc deki gibi şu yetermi bu yetermi derdide yok güzel :)

erdem187
04-06-2008, 13:23   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,334 mesaj

Ben IRMAK TOYSLAND'den aldım 500YTL ye....Göz kırpmaşu anda ARCADE ler 500YTL kaçırmayın derim.

@GaMeRr evet aynen öyle :)

sum41pieces
02-07-2008, 03:02   |  #5  
Taze Üye
3 mesaj

aga makına cok ıyı ozellklerı vs ps kadar olmasada hos ve harıka ama su kolları ps3 tekı gıbı olsa cok ıyı olucak.o ne ole ya hayvan gıbı kol shaq oneal ıcın tasarlanmıs:Dnese gusel bı tecrube bende psone aldıım cok sevınmıstım cok heycanlıydım hatta ılk acemı deneyımımde oldu cd yı makıneye ters taktıydım baktım calısmadı aldıım yere goturduydum cd yı ters takmısn dedıydı bayaıı kızardıydım:D:D
nese herkese oyunlu gunler......

07BENER07
02-07-2008, 11:22   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,699 mesaj

erdem abi valla güzel bir deneyim olmuş ;))

StatioN
05-07-2008, 12:56   |  #7  
Yıllanmış Üye
379 mesaj

iyi hoş hepside konsolun tasarımı harbiden kötü ya:( yada biz ps2 nin konsoluna alıştığımız için bana öle geliyor:) bilmiyorum açıkçası denemek gerek
birde senin avatara imzaya felan bakarsak sanırım baya iyi yavGülüş

Son Düzenleme: StatioN ~ 05 Temmuz 2008 12:57
dogancanafl
06-02-2010, 16:31   |  #8  
Taze Üye
14 mesaj

O duyguyu bende yaşamak istiyorum :D ama tüplü tv'de görüntü nasıl olur işin o kısmını tahmin edemiyorum :(

canuyma
05-03-2010, 15:50   |  #9  
Üye
94 mesaj

Hala kullanıyor musun ? hiç hata verdi mi ?

CarlJohnson
07-03-2010, 22:51   |  #10  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
1,081 mesaj

xbox ın gamepad i bana gore ps3 ünkinden daha iyidir kesinlikle tasarımıda gayet kullanıslı oturaklı :) tabi kişisel gorus :)

canuyma
08-03-2010, 19:28   |  #11  
Üye
94 mesaj
Alıntı: CarlJohnson  
xbox ın gamepad i bana gore ps3 ünkinden daha iyidir kesinlikle tasarımıda gayet kullanıslı oturaklı :) tabi kişisel gorus :)
Bencede. O kolun hayvanlığı yeter:D Fps oyunlarda da rahatlık sağlıyor. E3 te oyun demolarını oynarken neden xbox kolu ile oynalıyor sanıyorsunuz. :D

seeneem
14-03-2010, 23:51   |  #12  
Taze Üye
1 mesaj

slm... bnm ödevim x box 360 ban ayrdımcı olabilirmisin acaba? hiç bir şey bulamıorum hakkındaa eğer bana dönersen şimdiden tşk ederim

CarlJohnson
20-03-2010, 17:07   |  #13  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
1,081 mesaj

xbox live ban microsoftun kırılan konsolları,kırılan anakartları live hakkından banlamasıdır..alet calısır ama siz internet üzerinden yapabileceginz hicbir seyi bir omur yapamazsınız..son donemlerde firmware 1.7 ban yemiyor dense de koskoca microsoft bu istediklerinde banlayabileceklerine inanıyorum..firmware sayesinde korsan oyunlar oynayabiliyoruz..üreticiler belli aralıklarda ban dalgası yayıyor ve bu dalgada aletin kendi çipini vs teyit ederek kurbanlarını seciyorlar..ondan sonra sizde bu listede varsanız ertesi gun actıgınızda konsolunuzda CONSOL BANNED! baslıklı güzel bir yazı cıkıyor karsınıza..bu yazıda sizin bir omur o aletle livedan atıldıgınızı ve anca tek basınıza oyun oynayabileceginizi gosteriyor :) daha teknik bilgi olarak sorarsanız adım adım..o kadar bilgim yok..ama yardımcı olmak için araştırabilirim biraz..