Arkadaslar ben xbox 360 elite almayı düşünüyorum fw'siz...live dan ban yemek istemiyorum acıkcası :) yurtdısında oyunlar gayet makul fiyatlara buraya gonderiliyor burada 90-180 tl olan oyunlar oradan 20-50 dolar gibi bir fiyata geliyor..elimde bazı siteler war..sendit.com play-asia amazon.co.uk vs gibi ama kredi kartım yok..yurtdısından baska bir sekilde siparis werebilirmiyim??kredi kartı dısında bir yolla.veya bu sitelerde baska bir secenek var mı tam olarak bilmiyormda :)
xbox360 orjinal oyun almak
Sanırım bankalardan paypal hesabı alarak ödeme yapabilirsin..
Evet, ayrıca eBay'dan da alabilirsiniz. Şahsen kullanıyorum ve gerek ödeme konusu, gerekse de garanti (2.5 ay önce Hong Hong'tan aldığım 50 dolarlık 2. el bir ürün bozuk çıkmasına, satıcı bu sırada siteden ayrılmasına ve ben de konuyu ürün elime geçtikten ancak 2 hafta gibi bir süre sonunda sallayaraktan ebaya yazmama rağmen sorgusuz sualsiz ve de ürüne geri iade bile istemeden paramı kendileri iade ettiler 2 günde. Gönderilmeyen bir başka üründe de aynı durum oldu. Şans da olabilir benimkisi, yurtdışı alışveriş sitelerinin bizimkilere kıyasla ciddiyetleri de - ki işini iyi yapan birkaç firmayı ayrı tutarım tabiki) hususunda gayet memnunum. Paypal sistemi de nispeten güvenli bir sistem. En garantisi bir kredi kartı almak aslında düşük limitli. Paypal ya da güvenilir başka bir sistemle yurtdışı alışverişini tamamlayıp, ödemeyi kapattıktan sonra kredi kartını bankadan iptal ettirmek. Böylece %100'e yakın bir güvenlik söz konusu olabilir.