xbox360tan anlayan biri yardımcı olabilir mi?

emrinh0
03-09-2009, 15:49   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj

xbox360 arcade pack almaya karar verdim. aklımdaki sorulara yanıt verirseniz sevinirim.

buversiyona kendim harddisk ekleyebilir miyim? 20 ve 60lık harddisklerin120yle değiştirilebildiğini biliyorum ama harddiski olmayan birmakinaya eklenir mi bilmiyorum.
türkiye için 3k ve e74 durumlarında garantiden faydalanamıyoruz değil mi?
istanbulda bunu elden alabileceğim uygun fiyatlı neresi war? fw'lenmiş olacak tabiki. doğubank??
arcade pack içinden çıkan bağlantı kablosuyla normal tüplü televizyonlara bağlantı yapabilirmiyim?
bu sayfadaki http://urun.gittigidiyor.com/X-3 ... ZZ19225897#aciklama kabloyu alırsam ve 19" widescreen bi lcd monitöre bağlarsam 720p çözünürlükle oynayabilir miyim? hdmi destekleyen cihazlara param yetmiyor.

erdem187
12-09-2009, 22:49   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,334 mesaj

Merhaba,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Hangi versiyona isterseniz isteyin arcade,pro,elite harddisk ekleyip çıkartabilirsiniz.Yeni tür arcade makine almayı düşünüyorsanız jasper anakartlı bir makine almanızı tavsiye ediyorum,çünkü şu ana kadar bir sorun çıkarmadıkları aşikar.

Ülkemiz için resmi olarak 3k veya E74 hatalarının tamirinden yararlanmak mümkün değil ama firma olarak elektronikçiler bunu yapabilmekte.Tabi bazıları.Atik Elektronik,KonsolTurk bunlardan bazıları ve bgüvenilirleri.İstanbuldan istiyorsanız Atik elektronik derim gidin görün mete beye selamlarımı iletin=)Zaten şu an 440 lira indirim gelmiş.Beklemeden alın derim hatta=) kabloyu alırsanız 19" çözünürlükte bir monitörde oynayabilirsiniz 720p olarak tabi monitörünüz widescreen mi onuda öğrenmek lazım velakin 720p yaptığınızda tüplü monitör olarak alttan ve üstten kesikler oluyor siyah şerit olarak.Saygılar yardımcı olabildiysem ne mutlu