amd overdrive programından oyunlarda iyi performans almak için oc yapmayı düşünüyorum.Çekirdek hızını 775ten 850 yaptım diğer bellk hızı 1000den 1200 yaptım.Sıcaklık 56 62 arası değişiyor.Sıcak değil di mi?İşlemcimden yana sıkıntım var soğutucu almadığım için 56 derece oluyor fps düşüşü yaşıyorum oyunlarda şimdi ben diyorum ki ekran kartım sıcak değilse ocye devam ediyim fps artışı oldu gibi galiba işlemciye soğutucu çeksem fps farkı olur mu?
Xfx hd6850 ve Fx6100 overclock
- 1
- 2
amd overdrive programından oyunlarda iyi performans almak için oc yapmayı düşünüyorum.Çekirdek hızını 775ten 850 yaptım diğer bellk hızı 1000den 1200 yaptım.Sıcaklık 56 62 arası değişiyor.Sıcak değil di mi?İşlemcimden yana sıkıntım var soğutucu almadığım için 56 derece oluyor fps düşüşü yaşıyorum oyunlarda şimdi ben diyorum ki ekran kartım sıcak değilse ocye devam ediyim fps artışı oldu gibi galiba işlemciye soğutucu çeksem fps farkı olur mu?
56 iyi bir değer değil.Bence o.c yi geri çek.İşlemciye de soğutucu al.Daha çok performans alırsın.Ayrıca psun kaç watt ?
psu 600watt işlemcide oc yok yükte 56 58 oluyor bazen ekran kartı 850mhzde daha iyi olmaz mı?Fps artışı olmaz mı şuan öyle kullanıyorum boşta 42 derece yükte 56 62 arası işlemciye oc yapmayı düşünmüyorum 3.9ghz oluyor zaten oyunda turbo devreye giriyor soğutucu bugün taktırıcam bana bitane vatandan önerseniz 120 lirayı geçmicek birşey sessiz
psu 600watt işlemcide oc yok yükte 56 58 oluyor bazen ekran kartı 850mhzde daha iyi olmaz mı?Fps artışı olmaz mı şuan öyle kullanıyorum boşta 42 derece yükte 56 62 arası işlemciye oc yapmayı düşünmüyorum 3.9ghz oluyor zaten oyunda turbo devreye giriyor soğutucu bugün taktırıcam bana bitane vatandan önerseniz 120 lirayı geçmicek birşey
niye o.c yapıyorsun ki ? o ekran kartı bf3 ü ultrada açıyor.hem de multiplayerda.ayrıca ekran kartın boşta 50 derece olsun.soğutucuları ben pek anlamam diğer arkadaşlar bakarsa daha iyi olur.Son Düzenleme: Batuhan Karsan 26 ~ 09 Eylül 2012 12:40
775mhz çekirdek hızı benim eski ekran kartımdan bile yavaş 822mhzydi asus gt440 gddr5 sıcaklıklar kötü değil aslında 60 falan ama işlemci sıcak soğutucuyu alıcam akşam yararı olur diye düşünüyorum
775mhz çekirdek hızı benim eski ekran kartımdan bile yavaş 822mhzydi asus gt440 gddr5 sıcaklıklar kötü değil aslında 60 falan ama işlemci sıcak soğutucuyu alıcam akşam yararı olur diye düşünüben söyledim...ekran kartı boşta 50 derece olmalı...60 iyiyse senin için bilmem ama kartın yanarsa görürsün.
kartım boşta 42 derece daha ne istiyim :)
aynen 56 derece işlemcim :/ boşta 36 42 arası değişiyor yükte 56 58
dostum önerdiğin soğutucu yavaş çalışmıyor mu 2000 devir varken?
önerdiği soğutucunun mu?O.o kasa daha 1 haftalık :) macun falan sürmedim
vatanda taktılar kasayı aldım geldim :D tamam bugün bunu taktırayim ozaman
Yavaş dönüyor ve ses yapmıyor çünki hava akımı güçlü.
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6728
Fanlarda CMF değerleri önemlidir.
beyler çıldırmak üzereyim oyunda durduk yere fps düşmeye başladı sıcaklık yüzünden galiba ocyi kapadım ekran kartında ekran kartım normal 58 derece işlemcim 58 kasmaya başlıyor ekran kartı soğutucusuda taktıracam nerden bulabilirim ve nasıl takabilirim
ya dostum fps sorunum var diye yapıyorum zaten ocyle işim ne yoksa işlemcim ısınıyor ekran kartına darboğaz yapıyor.Arkadaşlar cool master hyper 612 pwm adanada yok başka soğutucu önerir misiniz? 150 lira limit var kasayada fan taktırmak istiyorum sağlam soğutan ekran kartına etkisi olabilecek vatandan önerir miniz adana
ben takamam kardeş işte sunbeam alacaktım yoksa orda taktıracam
Bilgisayarcıya taktırırsın.
malesef :/ vatandan alıp taktırmam lazım aile internete pek sıcak bakmıyor
http://www.vatanbilgisayar.com/S ... ils.aspx?I_ID=58836
Adana da stokta var.
- 1
- 2