xilence 750 watt PSU aldım arkadaslar içindeki pervane yalnız anlamadınız içeri doğru islemcinin üzerine doğru öflüyor arka dışarıya bakan mazgallardanda içeri hava aliyor bu ters değilmi sizce ??
xilence 750 watt fan içeri öflüyor ??
dediğin gibiyse aldıgın yere geri götür fan ters çalışıyo de
değilmi normal değil ama kasa gayetde serin acaba yenileri bölemi oluyor
Bende de fan PSU'nun dışında ama içeri mi üflüyo dışarı mı tam bilmiyorum, soğuk tutması önemli olan zaten.
PSU soğuk ama ne halt yediği belli dğeil :S zaten normal ısı değerlerim 4 çekirdekte 45-55 arası yük olmadığı halde napicam bilmiorum :S
gayet normal bende aynı psu yu kullanıorum fanı psu yu soğutuyor arka taraftan sıcak havayı dışarı üflüorr tersi olsa petekler içerde fan dışarda olsa sıcaklık kasanın içine gider peteklerden sorun yok yani
senin yapman gereken iyi bir egzoz fan kullanman
fan bu şekil takılıysa doru bu şekil deyilse aldığınız yere götürün yenisini versinler. buşekilse içerden havayı alır arkataraftan dışarı atar.
arkadaslar ilginiz için tşk ederim ama sorunu buldum aslında sorun değil galiba içinde fanın arkadasında yarım bir şeffaf pilastik var ve düşündüğüm gibiyse ilk önce
1. eğerki PSU yeteri kadar ısınmıyorsa fan çok hızlı çalışmıyor . Buna bağlı olarakdan arkadan dışarı hava atmıyor.
2. Büyük bir ihtimallede o şeffaf plastiği koymalarının sebebide havayı PSU altından en alt kısmından üstte doğru çıkarak komple soğutmaya çalışması ama mantık süper bölelikle bütün PSU o havayı alıyor
öte yandan benim Psu da hiç ısınma olmuyor ama PSu arkadan hava atmayınca ben korktum. Neden diceksiniz bende aynı ürünün 580W vardı o deli gibi hava üflüyordu ama sunu farkettimki sanırım 580W yetersiz kaldığı için Psu ısınıyor buna bağlı olarakta fanı çok hızlı çalışıordu bende PSu arkadan hava attığını hissediyordum. Ama 750W ısınmadığı için fanı çok düşük seviyede çalışıyor . Bu yüzdende arkadan hava atmıyor .
kesinlikle normal deil. xilence da güvenilir bi marka değil.