merhaba arkadaslar xp pro var bende bilgisayarı da yeni aldim zaten xp yi kurdugum gunden beri acilista 1,5 - 2 dakika kadar ekran donuk bie sekilde bekliyor ve ondan sonra xp yi yuklemeye basliyor. makinamda disket surucu olmadigi icin bunu yaptigini dusundum ve biostan floppy seek i disable yaptim fakat hala açılışta gene o beklemeyi yasiyorum nasil cozebilirim bu sorunu yardim ederseniz sevinirim...
xp acilisi...
PC nin butun bilesenlerini yazarsan yardimci oluruz.
foxconn RC4107MA-RS2H anakart,512 mb ddr2 667 mhz ram ,160 gb samsung sata hdd,lg cd-rw/dvd combo....
yeterlidir umarım
işlemciyi yazmaya unutmuşum.pardon.
intel pentium d 2.8 ghz
işletim sisteminin korsan vs olup olmadığını kontrol et.korsan ise cd kopyalama sırasında bir sorun çıkmış olabilir.orjinalse işletim sistemini yeniden yükle.ayrıca gereksiz dosyaları ve çerezleri ccleaner gibi bir programla temizle.
isletim sistemini tekrar kurmustum zaten gene aynı beklemeyi yaşıyorum maalesef isletim sistemi kopya fakat bi sorun olsa kurulumda hata vermez miydi ama??
arkadaslar makinayi yeni almistim 1 ay bile olmadı bütün güncellemeleri mevcut zaten ayrıca hdd sata girişli....
nasıl yani ram veya hdd de arıza veya problem olabilir mi demek istiyorsun vala bilemiyorum ama isletim sisteminden kaynaklanmadığı kesin çünkü başka makinede kurduk aynı cd den ve öle bi problemle karşılaşmadık...
tamam deneyeceğim zaten ram i yükseltmeyi düsünüyodum bakalim faydasi olacak mi..tesekkürler delikanlı