Olmuyor arkadaşlar.. bir kaç yerde okudum çözüm yolları var
ama benim pc tamamen çöktügü için hiç birşey uygulayamıyorum.
Lütfen yardım edin..
XP cd'siyle Vista'ya format
Bu yazıyı nereden yazıyorsunuz?
Dizüstü gibi birşeydense, usb bellekten bilgisayar açılışında çalışabilen partisyon düzenleyici programlar var (komple hazır Hiren's boot paketi de var ekstradan). Usb'yi sistemi açabilen cinsten hazırlayıp, içine atarsınız partisyon düzenleyicisini, sabit sürücünüzü formatlayabilirsiniz böylece kasa içine dokunmadan ;)
Bu yazıyı nereden yazıyorsunuz?Dediğin şeyin masaüstü için olanı yokmu? kullandığım diğer pc masaüstü :)Dizüstü gibi birşeydense, usb bellekten bilgisayar açılışında çalışabilen partisyon düzenleyici programlar var (komple hazır Hiren's boot paketi de var ekstradan). Usb'yi sistemi açabilen cinsten hazırlayıp, içine atarsınız partisyon düzenleyicisini, sabit sürücünüzü formatlayabilirsiniz böylece kasa içine dokunmadan ;)
Yok farketmez. USB belleğinizi açılabilir (boot edilebilir) olarak hazırlayın ve Hiren's Boot CD (Alternatifler de var Sardu gibi) paketini belleğe çıkartın. Sistemi usb'den açın ve partisyon programını çalıştırın.
Konuyu forumda ya da Google'da daha da detaylı arayabilirsiniz. Benzer bir şekilde işlemi usb'den çalışan mini XP sürümleri ile (yine google) de yapabilirsiniz hızlı bir şekilde.
Yok farketmez. USB belleğinizi açılabilir (boot edilebilir) olarak hazırlayın ve Hiren's Boot CD (Alternatifler de var Sardu gibi) paketini belleğe çıkartın. Sistemi usb'den açın ve partisyon programını çalıştırın.Çok teşekür ederim :)Konuyu forumda ya da Google'da daha da detaylı arayabilirsiniz. Benzer bir şekilde işlemi usb'den çalışan mini XP sürümleri ile (yine google) de yapabilirsiniz hızlı bir şekilde.