arkadaslar pc ye format atıcam tam windows kur ekranı acıldıgında isapnp.sys hatası veriyor sonra pc kendini resetliyor tekrar para verip orjinal cd almak istemiyorum acaba elimde olan bu cdyi onarma veya kopyalama imkanım varmı veya bilgisayarcılara veya teknik servislerde...
Xp cdsi hata veriyor
Başka bir Cd bulmanız gerekiyor...
Büyük ihtimalle cd'niz sağlam
Bu hatanın çözümü için:
Xp cdnizi bilgisayarınıza takın. Hemen ardından Welcome to Setup görüntüsü ekrana gelince, R (repair) ‘ye ve sonra c’ye (recovery console) basın.
Açılan konsolda C:\Windows prompt ’a aşağıda komutu girin:
d:\i386\isapnp.sy_ c:\windows\system32\drivers
ve hemen sonrasında enter’a basın. Dosya çekildikten sonra exit yazıp ve enter’a basın ve kurtarma konsolundan çıkın. Bilgisayarınızı tekrar başlatın. Probleminiz çözülecektir..
ram lerini kontrol et. eğer 2 parça ramin varsa tek tek denemeni tavsiye ederim.
Ya iyi gzlde macafee arkadasın verdigi yöntem olmuyor ve her sitede bu yöntemi yapmamı tavsiye ediyolar ayrıca cd nin bu hatayı vermesinin ramle ne alakası var onu anlayamadım..
Ya iyi gzlde macafee arkadasın verdigi yöntem olmuyor ve her sitede bu yöntemi yapmamı tavsiye ediyolar ayrıca cd nin bu hatayı vermesinin ramle ne alakası var onu anlayamadım..
copy d:\i386\isapnp.sy_ c:\windows\system32\drivers
copy yazmayı unutmuşuz özür dilerim
"setupdd.sys dosya kopyalanamadı" diye bir hata duydun mu bu hata ramlerle ilgilidir arkadaş bi anlamda doğru söylemiş ama senin hatan ram ile ilgili değil tabii kiSon Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 27 Ocak 2010 01:31