Merhabalar,
şöyle bir sorunum var. XP de çalışırken arada sırada 1 sn lik donmalar oluyor. Bu müzik dinlerken veya FIFA2008 oynarken çok gıcık oluyor. Normal çalışmada ise mouse işaretçisi donup kalıyor. Diyeceksiniz ki sistemindendir. Bence değil. AMD 5200+ işlemcim, 256 MB ekran kartım, 2 GB DDR2RAM im var. Ve işin acayip kısmı aynı bilgisayarda Vista Ultimate kurulu. Ve onda hiç böyle donma olmuyor. Ekran kartının son versiyonunu yükledim. XP ye SP3 kurdum. Donanımsal bi sıkıntısı yok. Ama bu sistemde donması beni çıldırtıyor. Tavsiyeleriniz nelerdir?
XP de 1 sn lik donmalar
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Üye
99 mesaj
Aynı Sistem Dedigin Farklı Bi PC de Ise Senin PC de Virüs Olma İhtimali Var...Virüs Olmadığına Eminsen PC deki İşlemci veya Ekran Kartı Isınmalarından Dolayı Kaynaklanıyor da Olabilir... Bu Söylediklerime Göre Birşeyler Dene...
Yeni Üye
39 mesaj
Xp'de bir sorunun sistemden mi yoksa donanımdan mı olduğunu anlamak çok zor, o kadar kıl ki...
Yalnız Ea Games oyunlarında şöyle bir sorun vardır; disket sürücüsünü kaldırmadığında, bazı oyunlarında yavaş hareket eder. Tabii bu ek bir bilgiydi, konuyla pek alakası yok; anlık donmalara gelince, muhtemelen sabit disktendir. Çünkü ben de Xp kullanırken her hangi bir işlem yaparken anlık donma yapabiliyor, denemeni tavsiye ederim.
Kolay gelsin.