iste böyle bir sorun nas1l halldebilirim
Dil kodlamas1ndan degil
ğ yaz1lm1yor
ş _ böyle ç1k1yor
ı 1 oluyor
ç ç ama dogru yaz1l1yor Türkçe bir karakter oldugu halde
XP de I bas1nca 1 oluyor
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Aynı şey bizim Win2K'da da oluyor...
a evet, aynı sorunu bende yaşıyordum, sorun internet explorerden kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Çünkü dikkat ettiysen notepad, worpad gibi uygulamalarda böyle bir sorun yok. Sadece ie açıkken bu sorunu yaşıyorsun. Yanlış mı anladım? Yani en azından benim sorunum da aynen böyleydi ve ie ye özel bir şeydi bu. Şimdi OPERA kullanıyorum ve böyle bir sorunla uğraşmıyorum. IE yi bırakıp OPERA ya geçmeyi deneyebilirsin, bu şekilde inanıyorum ki sorunun çözülecek yalnız sırf bunun için değil, güvenliğin için de ie kullanma derim.
ya program files icinde navexcel diye bi program var onu kaldırın düzelir gelip explorer toolbarına yerleşiyo ve o sebep oluyo program/ekle kaldırdan kaldırın düzeliyo klasörü direk silmeyin.önce kaldırın.
Madem dil kodlamasından değil diyorsun,o zaman explorer açıkken View\Encoding\Turkish(Windows) işaretle ve f5 ile sayfayı yenile.(Control Panel\Regional and Language Options bölümünden gördüğün her dilin Turkish olduğundan emin ol.Klavyeninde Turkish Q default olduğundan...)
Ben bu klavye sorunu diye biliyordum ama sadece tabi explprer a özel..Bende firefox kulanıyorum..