xP de linklere tıklayamıyorum..

FhIsThEk
08-09-2007, 05:15   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj

selamun aleykum.. Öncelikle size bir sorum olacaktı.. eger biliyorsanız yardımınızı bekleyecegim.. Benim bilgisayarda linklere tıklayamıyorum buna bir çözüm bulabilirmisiniiz... Teşekkürler.. Ayrıca bir sorum daha olacak özür dilkeyerek javascript <<< mesela mesajları önizle diyorum.. Ama o hata Altta ünlem işareti ile çıkıyor ve sonra Altta ünlem işaretli yerin yanındaki yazı.. sayfa bitti ancak hatalar oluştu yazıyor bunun sebebini bulup yardımcı olabilecek arkadaş var mı? ... Teşekkürler..GeekAğlıyorAğlıyor
Aşağıda bu hata ile ilgili bir resim var...

Son Düzenleme: FhIsThEk ~ 08 Eylül 2007 05:22
stern
08-09-2007, 10:27   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj

Hangi internet explorer sürümünü kullanıyorsun?
sistemde explorerdan ayrı olarak firefox var mı?
bu arada bir klasör aç ve araçlardan  klasör seçeneklerinde dosya türleri bölümünde kişiye özel köprü metin aktarımı bölümünde değer ne olarak görünüyor kontrol edernmsin veya firefoxu sistemden kaldırmayı deneyebilirsin

gökhan19
08-09-2007, 10:59   |  #3  
Yıllanmış Üye
997 mesaj

Altta ünlem işareti olması sayfa kodlamasında hatalı nesne olduğundan veya sayfa kodlamasında eksik nesne olduğundan kaynaklanır.Sorun site kaynaklı anlayacağın..

FhIsThEk
08-09-2007, 11:40   |  #4  
OP Yeni Üye
34 mesaj
gökhan19
Altta ünlem işareti olması sayfa kodlamasında hatalı nesne olduğundan veya sayfa kodlamasında eksik nesne olduğundan kaynaklanır.Sorun site kaynaklı anlayacağın..
öyle olsa tmm diyecemde arkadaşlarda gözüküyorrrrr Deli bende gözükmüyor sinir oldummmmmmm...........

pc>>>Zonk<<<<<<ben

eolos
08-09-2007, 11:48   |  #5  
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj

arkadasım bak once java güncellemene bak chip dvdsinde var explorerin son sürümünüde yükle bide bilgisayarını güncelle olacakmı

FhIsThEk
08-09-2007, 13:28   |  #6  
OP Yeni Üye
34 mesaj
eolos
arkadasım bak once java güncellemene bak chip dvdsinde var explorerin son sürümünüde yükle bide bilgisayarını güncelle olacakmı
teşekkür ederim araştıracagım...Aşk

FhIsThEk
09-09-2007, 12:20   |  #7  
OP Yeni Üye
34 mesaj
stern
bu arada bir klasör aç ve araçlardan  klasör seçeneklerinde dosya türleri bölümünde kişiye özel köprü metin aktarımı bölümünde değer ne olarak görünüyor kontrol edernmsin veya firefoxu sistemden kaldırmayı
teşekkür ederim yaptım çok sagol AlkışAşkBeğendimUtanma

FhIsThEk
09-09-2007, 12:23   |  #8  
OP Yeni Üye
34 mesaj
stern
bu arada bir klasör aç ve araçlardan  klasör seçeneklerinde dosya türleri bölümünde kişiye özel köprü metin aktarımı bölümünde değer ne olarak görünüyor kontrol edernmsin veya firefoxu sistemden kaldırmayı
sana birşey daha soracamUtanma ie 7 hata veriyor modname:unknown buna yardımcı olabilirmisin?SoruUtanma

stern
10-09-2007, 09:18   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj

İnternet explorer üzerinde bir toolbar varsa kaldırdıktan sonra tekrar kontrol edermisni veya araçlardan internet seçeneklerine gel burda gelişmiş tabında sıfırlama seçeneğini göreceksin butona bastıktans onra explorer'ı yeninden başlat ve tekrar kontrol et

FhIsThEk
10-09-2007, 10:32   |  #10  
OP Yeni Üye
34 mesaj
stern
İnternet explorer üzerinde bir toolbar varsa kaldırdıktan sonra tekrar kontrol edermisni veya araçlardan internet seçeneklerine gel burda gelişmiş tabında sıfırlama seçeneğini göreceksin butona bastıktans onra explorer'ı yeninden başlat ve tekrar kontrol
zaten onu yapınca linklere tıkladım Beğendim ama ie düzeldi diye düşündüm yine girdim yine olmadı sence edendir Üzgün