selamun aleykum.. Öncelikle size bir sorum olacaktı.. eger biliyorsanız yardımınızı bekleyecegim.. Benim bilgisayarda linklere tıklayamıyorum buna bir çözüm bulabilirmisiniiz... Teşekkürler.. Ayrıca bir sorum daha olacak özür dilkeyerek javascript <<< mesela mesajları önizle diyorum.. Ama o hata Altta ünlem işareti ile çıkıyor ve sonra Altta ünlem işaretli yerin yanındaki yazı.. sayfa bitti ancak hatalar oluştu yazıyor bunun sebebini bulup yardımcı olabilecek arkadaş var mı? ... Teşekkürler..
Aşağıda bu hata ile ilgili bir resim var...
xP de linklere tıklayamıyorum..
Hangi internet explorer sürümünü kullanıyorsun?
sistemde explorerdan ayrı olarak firefox var mı?
bu arada bir klasör aç ve araçlardan klasör seçeneklerinde dosya türleri bölümünde kişiye özel köprü metin aktarımı bölümünde değer ne olarak görünüyor kontrol edernmsin veya firefoxu sistemden kaldırmayı deneyebilirsin
Altta ünlem işareti olması sayfa kodlamasında hatalı nesne olduğundan veya sayfa kodlamasında eksik nesne olduğundan kaynaklanır.Sorun site kaynaklı anlayacağın..
gökhan19Altta ünlem işareti olması sayfa kodlamasında hatalı nesne olduğundan veya sayfa kodlamasında eksik nesne olduğundan kaynaklanır.Sorun site kaynaklı anlayacağın..öyle olsa tmm diyecemde arkadaşlarda gözüküyorrrrr bende gözükmüyor sinir oldummmmmmm...........pc>>><<<<<<ben
arkadasım bak once java güncellemene bak chip dvdsinde var explorerin son sürümünüde yükle bide bilgisayarını güncelle olacakmı
eolosarkadasım bak once java güncellemene bak chip dvdsinde var explorerin son sürümünüde yükle bide bilgisayarını güncelle olacakmıteşekkür ederim araştıracagım...
sternHangi internet explorer sürümünü kullanıyorsun?teşekkür ederim yaptım çok sagol
bu arada bir klasör aç ve araçlardan klasör seçeneklerinde dosya türleri bölümünde kişiye özel köprü metin aktarımı bölümünde değer ne olarak görünüyor kontrol edernmsin veya firefoxu sistemden kaldırmayı
sternHangi internet explorer sürümünü kullanıyorsun?sana birşey daha soracam ie 7 hata veriyor modname:unknown buna yardımcı olabilirmisin?
bu arada bir klasör aç ve araçlardan klasör seçeneklerinde dosya türleri bölümünde kişiye özel köprü metin aktarımı bölümünde değer ne olarak görünüyor kontrol edernmsin veya firefoxu sistemden kaldırmayı
İnternet explorer üzerinde bir toolbar varsa kaldırdıktan sonra tekrar kontrol edermisni veya araçlardan internet seçeneklerine gel burda gelişmiş tabında sıfırlama seçeneğini göreceksin butona bastıktans onra explorer'ı yeninden başlat ve tekrar kontrol et
sternİnternet explorer üzerinde bir toolbar varsa kaldırdıktan sonra tekrar kontrol edermisni veya araçlardan internet seçeneklerine gel burda gelişmiş tabında sıfırlama seçeneğini göreceksin butona bastıktans onra explorer'ı yeninden başlat ve tekrar kontrolzaten onu yapınca linklere tıkladım ama ie düzeldi diye düşündüm yine girdim yine olmadı sence edendir