FM 2009 ve Fm 2010 demo oyunlarında xp mavi ekran hatası verip oyun başlangıcında oyundan atıyor.Windows 7 ise sorunsuz çalıştırıyor.128 ekran kartı ile bir menajerlik oyunu çalışmaz mı düzgün?
Xp'de mavi ekran hatası- Windows 7 Sorunsuz (Oyun)
Mavi ekran hatası genellikle hdd ve ram den kaynalanıyor ama sende problem enteresan.
Mavi ekran hatası genellikle hdd ve ram den kaynalanıyor ama sende problem enteresan.Mavi ekran hatası iki bilşene kısıtlanamaz. Her şeyden olabilir. Konuyu açan arkadaş:Windows 7 kullan sen de Windows XP mi kaldı artık..
Ayrıca ekran kartlarını da MB değerine göre değelrndirmekle yanlış yapıyorsun:
Ekran kartı driverının çözünürlük sorunları yüzünden bıktırmıştı beni.
cm 2004 yükleyin..2010 yamasını da yanında yükleyin..
ekran kartı modeli/markasını sölerseniz ,bakıcaz durumunuza ?
Benim ekran kartım onboard.Fm 2008 i sorunsuz oynarken cm 2004'ü napıyım :) Ama bir menajerlik oyununun işletim sistemiyle alakalı çalışmasına şaşırıyorum. Sis Mirage 672 benim ekran kartım.Çok eski farkındayım ancak windows 7 driverını çıktı(5.20) diye.Fakat windows update katalog sitesinde http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/home.aspx 52.20 diye bu ay içinde yayınlanmıs sürümü mevcut.Deneyemedim henüz.1280x800 ideal çözünürlük ama 1024x768 de kalıyor bunları yükleyince.Ayrıca açılışta ekran kararıp geri gelmesi oluyor 1-2 kere.
Bundan muzdarip bir arkadaşın yazısı,
1-2 kere den bişey olmaz..herkes de bir şekilde ekran kararıyor ,vs. böle oluyor ekran kartını yükleyince..dert etmenize gerek yok..
oyuna girmeden önce
https://www.chip.com.tr/blog/osma ... i-dusurun_3883.html
bunları yapın bakalım ?
Kullandıgım bir program bu.Sonuc gene aynı maalesef.Windows 7 ile hiç olmadı bu durum.
mavi ekran hatası , çoğu zaman oyunlarda çoğu zaman i.e ye girince sorun çıkartıyor..
sizin sorununuz windows 7 ile alakalı değil..alakalı olduğunu düşünüyorsanız geçin xp ye..sizin için en güzeli olur..
şu an xp var zaten.windows 7 düzgün çalısıyor.
xp de miydi bu hata :)
xp forumuna açsaydınız ya , siz oraya yazsanız bile ben direk windows 7 de mavi ekran , oyun hataları olarak algılıyorum :)
üst yorumlarda bakın Recep Baltaş ne yazmış
''Windows 7 kullan sen de Windows XP mi kaldı artık..''
xp tarihi eser oldu artık...xp forumunu bile silebilirler yakında :)
windows 7 kurulum dvdsinden belgelerimi saklasam daha sonra kurulum seçeneklerinde tüm hardiski silsemde kalacakmı o kayıtlarım?
tamas , sorduğun soruda cevap içinde var zaten
kurulum seçeneklerinde tüm harddiski silsen belgelerim falan hepsi silinir..
amasiz Belgerinizin bulunduğu diski silmeden yüklerseniz format bittiğinde,ayarları yaptıktan sonra C:windows.old adlı klasörde belgerimdosyasına ulaşabilirsiniz..
bu sadece belgelerim değil , diğer tüm klasörler içinde geçerli..
xp de miydi bu hata :)xp forumuna açsaydınız ya , siz oraya yazsanız bile ben direk windows 7 de mavi ekran , oyun hataları olarak algılıyorum :)
üst yorumlarda bakın Recep Baltaş ne yazmış
''Windows 7 kullan sen de Windows XP mi kaldı artık..''xp tarihi eser oldu artık...xp forumunu bile silebilirler yakında :)
xp tarihi eser değil de bana sorarsan xp efsane oldu ne kadar win 7 geçmiş olsamda çok uzun yıllar kulladığım bir işletim sistemi ayrıca o sisteme ihtiyacı olam makinaler var halen