Selam arkadaşlar xp format attım yine doğru düzgün atamadım çünkü D sürücüsü yok yani 20 gb felanda D'ye vermek istiyorum format atmadan yapacak bişey varmıdır..
Şimdiden sağolun arkadaşlar..
Xp'de sadece C var
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
102 mesaj
hard disk bölme olayı var. format atmadan bölebilirsin
bloodsonerSelam arkadaşlar xp format attım yine doğru düzgün atamadım çünkü D sürücüsü yok yani 20 gb felanda D'ye vermek istiyorum format atmadan yapacak bişey varmıdır..muhtemelen harddiskini komple silmişsin.olayı anladığım kadarıyla anlatmaya çalışayım
Şimdiden sağolun arkadaşlar..
sorun xp cdsi ile çözülebilir.tek yapman gereken pc yi xp cdsinden başlatacaksın.windowsu kurma işlemine gelince xp yi kurmadan orada gözüken fakat isimlendirilmeyen bölüme gelip yeni bölüm oluşturmak için c tuşuna sonra çıkan pencereden enterle işlem tamam tabiki harddiskini tek bölüm yaptıysan iş biraz daha zorlaşıyor.tekrar format yada format atmadan hdd bölümleme programlarından faydalanabilirsin.(mesela Partition Magic gibi)kolay gelsin
nereden indircem dersenSon Düzenleme: secfur ~ 18 Kasım 2008 00:52
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Cd yada baska bir bölme programina falan ihtiyacin yok.
Haksiz rekabet davalari yüzüne Microsoft tazminat ödememek icin malesef backup, disk bölme, vs vs tonla seyi icine gönmüs.
Sistem Görevleri
Denetim masasi
Klasik görünüme gecis yap
Yönetimsel Araclar
Bilgisayar yönetimi
Depolama
Disk yönetimi ne tikla sirayla buradan disk bölme birlestirme herseyi yapabilirsin zaten türkce.