xp de şifremi kaldıramiyorum ne yapmam lazımm yardım Plss!................
xp de şifre kaldırma
pc açılırken şifre koyuyoruz ya onu kaldıramıyorum
Xp Açiliş şifresini kaldırmak:
Başlat-çalıştır-"control userpasswords2" yaz.enter' bas.çıkan menüden kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir seçeneğindeki tiki kaldır.
viking 20 adam sistemi acabilse zaten parolayı kaldırır.kardeş sen en iii si açılırken hesapların olduğu bölüme gel ve ctrl+alt+delete ye bas ve açıklan kücük pencereye administrator yaz ve enter e bas sistem açıldıktan sonra denetim masasına gir ve kullanıcı hesaplarından o hesabın şifresini kaldır.kolay gelsin
ne alaka ve ne de saçma,nerden biliyorsun sistemi açamadığını????baksana foruma mesaj bile yazabiliyor CHİP e girmiş daha ne olsun?Sana şunu sorayım muhterem,ya arkadaş salt şifreden kurtulmak istiyor olamazmı?Yani açılışta şifre olmasın isteyemezmi?Konuyu iyice anlamadan yazı yazmayın.Elalemin bir akıllısı siz değilsiniz.Bizde geri zekalı değiliz.Koyduğum şifreyi kaldıramıyorum diyor hepsi bu.Başka bir sorun yazmamış,belirtmemiş.Şifreden kurtulma yöntemini bilmiyor olamazmı?Benim ve diğer arkadaşın yaptığıda ona yol göstermek oldu.
viking20ne alaka ve ne de saçma,nerden biliyorsun sistemi açamadığını????baksana foruma mesaj bile yazabiliyor CHİP e girmiş daha ne olsun?Sana şunu sorayım muhterem,ya arkadaş salt şifreden kurtulmak istiyor olamazmı?Yani açılışta şifre olmasın isteyemezmi?Konuyu iyice anlamadan yazı yazmayın.Elalemin bir akıllısı siz değilsiniz.Bizde geri zekalı değiliz.Koyduğum şifreyi kaldıramıyorum diyor hepsi bu.Başka bir sorun yazmamış,belirtmemiş.Şifreden kurtulma yöntemini bilmiyor olamazmı?Benim ve diğer arkadaşın yaptığıda ona yol göstermek oldu.arkadaşım ne alaka bende soru yazmaya meraklı deilim ben adminstarı direk deiştirmişi yeni hesap lazım mış ilk baş tabi adminstarı deiştirince sistemi geri yuklesem bile hep parola istedi şifreyi bilgisayarım yönelt ordan users ayarlarına girdim düzeldi ama şuan adminstarın içindeki dosyaları kurtaramıyorum içinde bazaı önemli dosyalar bunları nasıl alabilirm ordan bide şu sayfayı yenilirken neden yeniden diyo ara sıra onuda çok merak ettim neyse size kolay geLSinSon Düzenleme: quivver ~ 16 Ocak 2007 12:10
Merhaba,
Administrator şifresi resetlenebilir ama eğer herhengi bir şifreleme yapmadıysanız...dosyaları şifrelediyseniz işiniz hakikaten çok zor..Bu iş için geliştirilmiş özel yazılımlar kullanmanız gerekecektir ama yine de garanti değil...
Dosyalar şifrelenmemiş ise harddiskinizi başka bir bilgisayara takıp oradan dosyalarınıza erişebilir yedeğini alabilirsiniz.
Kolay gelsin