degerli arkadaşlar benim pc pent. 4- 2,8 işlemci 2gb ram 1gb ekran kartı var 32 bit işlemci
şu anda xp kulanıyorum ama 7 gecince acaba kaldırır mı bir sorun yaşarmıyım 7 cd sini internet ten indirdim yükselme prg var ön bilgi toplama gibi birşey onda bir sorun gözükmüyor bilgilerinizi bekliyorum yardım cı olur iseniz sevinirim teşekkür ederim ...
xp den 7 ye geciş sorusu
Gönül rahatlığıyla geçebilirsin . Ben imzamdaki sistemle kullanıyorum ( 32 bit Ultimate ) Harika ...
BENİMKİ BİLE KALDIRDIKTAN SORA :D:D
YANİ CD ATIP BAŞLATCAZ YANİ YÜKLEMEYE YÜKLEME ESNASINDA UYARMAK İSTEDİGİNİZ BİR NOKTA VARMI AÇABA VERDİGİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
degerli arkadaşlar benim pc pent. 4- 2,8 işlemci 2gb ram 1gb ekran kartı var 32 bit işlemciburadan bu poragrami indir bilgisayarn uyumlumu uyumsuzmu bilgileri goteris sana
şu anda xp kulanıyorum ama 7 gecince acaba kaldırır mı bir sorun yaşarmıyım 7 cd sini internet ten indirdim yükselme prg var ön bilgi toplama gibi birşey onda bir sorun gözükmüyor bilgilerinizi bekliyorum yardım cı olur iseniz sevinirim teşekkür ederim ...Download yazan yere tikla vede idirme basliyor windowsun resmi sayfasidir
degerli arkadaşlar verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim izninizle bir soru daha sormak istiyorum
sizde am mada çok inceledin der gibisiniz kusura bakmayın ... de diginiz prg ile ilerledim bir sorun gözükmedi şimdi yükseltin geldi ...
soruma gelince işlemci p 4 -2,8 oldugu için pc de donma veya kasılma olasılıgı ola bilirmi çünki görsellik fazla atrı pc drıver ve prg. kurunca sorun olurmu yani ısınma veya benzeri xp be sorun yok ama
degerli arkadaşlar verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim izninizle bir soru daha sormak istiyorum
sizde am mada çok inceledin der gibisiniz kusura bakmayın ... de diginiz prg ile ilerledim bir sorun gözükmedi şimdi yükseltin geldi ...
soruma gelince işlemci p 4 -2,8 oldugu için pc de donma veya kasılma olasılıgı ola bilirmi çünki görsellik fazla atrı pc drıver ve prg. kurunca sorun olurmu yani ısınma veya benzeri xp be sorun yok
buna bence en acik cevabi once kurucaksin sonrada sonuc alacaksin
arti hangi win 7 surumunu kurucaksin bazi surumlerinde gorselik yok gibi veyada cok az
eyer yanlis deyilsem gorselik ayarlamasini yapabiliyorsun
buraya gir windows 7 hakinda bazi aciklamalari var bir goz at ilkin biraz karmasik gibi ama daha sonra
alisirsin.
Senin özelliklere göre ultimate bile rahat kaldırır ancak sen gerçekten hızlı istiyosan yani kafanda kasma gibi soru işaretleri varsa professional kurabilirsin iyi forumlar :)