selam arkadaşlar bir yakınım Almanyadan laptop almış fakat haliyle kurulan xp almanca olmuş ben bunu yeniden kurmadan dilini türkçe yapabilme şansım varmıdır ? varsa nasıl yapılır?
ilginiz için teşekkür ederim..
XP dil değiştirme
eğer işletim sistemi windows Xp Media Center ise yapabilirsin Media Center ın türkçe yaması var sen sistemi tam olarak öğren ben bulabilirsem sana gönderirim yamayı ama sadece media center için geçerli bu
Merhaba
Herhangi bir yerdem Türkçe Windows Xp cd si temin edip Laptop ınıza format atığ sağlıklı bir şekilde tekrar kurmanız daha iyi olacaktır.
Format atmadan yapmak istiyorum derseniz internetten Türkçe yama için araştırma yapıp bu yamayı bilgisayarınıza kurmanız mümkün.
http://download.microsoft.com/do ... c2b41efb/readme.htm
buradan türkçe indirip kurunuz.
kolay gelsin.
Sefa AdakMerhabaMedia center hariç diğer sistemlerin dil yaması yok herhangi biyerden alacağı xp cd si de korsan olur orijinal xp kullanmak istiyor sanırım arkadaşHerhangi bir yerdem Türkçe Windows Xp cd si temin edip Laptop ınıza format atığ sağlıklı bir şekilde tekrar kurmanız daha iyi olacaktır.
Format atmadan yapmak istiyorum derseniz internetten Türkçe yama için araştırma yapıp bu yamayı bilgisayarınıza kurmanız mümkün.
cell-ohttp://download.microsoft.com/download/6/2/e/62e61f10-e106-4f4c-a862-63eec2b41efb/readme.htmvarmış xp profosyonel için mi bu ilk kez gördüm eğer profosyonel içinse güzel bi paylaşımburadan türkçe indirip kurunuz.
kolay gelsin.
gokhan2413nası yok ya adamlar vermiş yukarda linkleri microsoft'tan. girip en alttan Türkçe yamayı indirip kurcaksın o kadar. asagıdaki isletim sistemleri icin uygun bir yamadır o, hatta normal sp'siz xp'lerdede calısabilir belki:Sefa AdakMerhabaMedia center hariç diğer sistemlerin dil yaması yok herhangi biyerden alacağı xp cd si de korsan olur orijinal xp kullanmak istiyor sanırım arkadaşHerhangi bir yerdem Türkçe Windows Xp cd si temin edip Laptop ınıza format atığ sağlıklı bir şekilde tekrar kurmanız daha iyi olacaktır.
Microsoft Windows XP Service Pack 2
Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
elazigligokhan2413bi sonraki mesajı okur insan sonra cevap yazarnası yok ya adamlar vermiş yukarda linkleri microsoft'tan. girip en alttan Türkçe yamayı indirip kurcaksın o kadar. asagıdaki isletim sistemleri icin uygun bir yamadır o, hatta normal sp'siz xp'lerdede calısabilir belki:Sefa AdakMerhabaMedia center hariç diğer sistemlerin dil yaması yok herhangi biyerden alacağı xp cd si de korsan olur orijinal xp kullanmak istiyor sanırım arkadaşHerhangi bir yerdem Türkçe Windows Xp cd si temin edip Laptop ınıza format atığ sağlıklı bir şekilde tekrar kurmanız daha iyi olacaktır.
Microsoft Windows XP Service Pack 2
Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
ben onu gormemisimki linke tıkladım sora bi isimi halledip gelince yazdm sende o ara yazmısın. gorsem yazmazdım;)
gokhan2413Evet.Var.Sadece Media Center için değil.Diğer sürümler için de yamalar bulunmakta.cell-ohttp://download.microsoft.com/download/6/2/e/62e61f10-e106-4f4c-a862-63eec2b41efb/readme.htmvarmış xp profosyonel için mi bu ilk kez gördüm eğer profosyonel içinse güzel bi paylaşıburadan türkçe indirip kurunuz.
kolay gelsin.
Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005 içinde demişsiniz indirdim yükledim ama halen türkçe değil :(