Masaüstü bilgisayarıma 1 hafta önce Win 7 kurdum ama XP için olan driverlarını kuramıyorum.
Orjinal Vista olan laptapıma Win 7 kurduğumda Vista driverlarını rahatlıkla kurmuştum.
XP driverlarını Win 7'ye kurma yolu var mı? Varsa anlatır mısınız?
XP Driverları Windows 7'ye Nasıl Yüklenir?
Soundmax AD1980 konu açmıştım ama cevap gelmedi ben de bu konuyu açtım.
Bi de ekran katının filan driverını kurarsam güncellemesini görücek ve yeni sürümünü indiricek
Verdiğin link açılmıyor forumda görmüştüm ben de,modeline bakıcam şimdi
Tamam link açılıyormuş ben Chrome kullandığım için olmuyormuş. İnternet Explorerdan girince açıldı.Kurup denicem şimdi.
indirdim kurmaya başladım ama kurulumun başlarında "driver not found" şeklinde başlayan bi hata verdi
Kardeş Windows Update yolu ile ekran kartı ve ethernet driver'ı otomatik olarak yüklenir diğer driverlar zaten win 7 yükleme işleminde iken yüklenir internetten aramana gerek yok illa son sürüm driver kullanıcağam diyorsan, markaların kendi sitelerinden bulursun mesela Nvidia ekran kartım var nvidia'nın kendi sitesinden her güncellendiğinde indiririm ;)
Dostum Vista driverilari Win7 ile uyumlu oldugu icin kurabiliyorsun. Ancak Xp icin bu uyumluluk mevcut degil. Donanim ureticilerinin resmi sitesinden Windows 7 veya Vista ile uyumlu driverilarini indirebilir ( Ki vista mutlaka vadir w7 yoksa bile ) yada Windows Update yolu ile sansini deneyebilirsin.