Baylar xp'ye format atmak istiyorum ama dil le ilgili bir prob lem çıkıyo benix xp ingilizce ben türkçe yama yaptım ama yeterli olmadı şimdi türkçe xp aldım format atamıyorum. Daha öncede bu sürüm kurduğunuzdan daha güncel demisti service pack 3 sildim şimdi Dil uyusmuyo ne yapmalıyım çok acale lazım şu an uğraşıyorum..........
XP Format Acil Yardım!
es-low benle özleden iletişim kurabilirmisn sana bi kaç sorum olucakta şu Yedekleme Konusunda....?
Ya Format atçağım sırada Söyle Bir uyarı Çıkıyor. 'Windows'un bu yüklemesinin dili yüklediğinizden farklı. Yükseltme seçeneği kullanılamaz duruma gelir.' Bundan Nasıl Kurtulabilirim? Benim Türkçe Xp'ye geçmem gerek. Şu an Türkçe Yama Kullanıyorum ama oda bazı konularda Yetersiz özeeliklede Türkçe Karakterlerde o Yüzden Oturum Açamamıştım. Ve ayarlamayı denedim sadece Oturum Açtıktan sonra Türkçe Karakter Yazabiliyorum. Bana Acil Yardım Edin Dostlar....
Ya Beyler Boot Menüsünden Cd rom seçtim fakat gene olmadı. Ne Yapmam gerek CD nin ismi Disk diye geçiyor Ondan Kaynaklanabilirmi Nero'yla Boş CD ye kopyaladık. Belki problem ondandır.
arkadaşım ingilizce xp üzerine Türkçe xp kurman olanaksız..
sisteminin gerekli dosyalrını yedekleyip c diskini silip tr xp yi yükleyebilirsin normal bir şekilde ama ing üstüne tr olamaz
ve
boot yok cd de
bu işlerden fazla anlamadığın belli.
bence sen onu bi bilgisayarcıya götür adamakıllı el atsın düzeltsin pc yi.