Bilgisayara format atmak istiyordum. d deki bilgiler saklı kalsın diye sadece windows'un yüklü olduğu c sürücüsüne format atıyordum. format süreci olağan seyriyle giderken mavi ekrana veda ettiğimiz o 15 saniye sonra kapatılacaktır kısmından sonraki "cd'den önyükleme yapmak için bir tuşa basın" kısmında hiçbir tuşa basmadığım halde takılıp kalıyor devam edemiyorum. sorun nedir nasıl aşarım yardımcı olursanız çok makbule geçer.
xp format sürecinde tıkanıyor
Sorun ya cd den kaynaklanıyordur yada sistemindeki ramlerden kaynaklanıyor olabilir. farklı bir cd ile kontrol edebilirmisin
sternSorun ya cd den kaynaklanıyordur yada sistemindeki ramlerden kaynaklanıyor olabilir. farklı bir cd ile kontrolaynı cd ile daha önce yükleme yapmıştım çizik falan da yok hiç
ayrıca jet hızıyla yanıt verdiğiniz için de çok teşekkür ederim
toygun145Bilgisayara format atmak istiyordum. d deki bilgiler saklı kalsın diye sadece windows'un yüklü olduğu c sürücüsüne format atıyordum. format süreci olağan seyriyle giderken mavi ekrana veda ettiğimiz o 15 saniye sonra kapatılacaktır kısmından sonraki "cd'den önyükleme yapmak için bir tuşa basın" kısmında hiçbir tuşa basmadığım halde takılıp kalıyor devam edemiyorum. sorun nedir nasıl aşarım yardımcı olursanız çok makbule geçer.cevap yok mu?
Ramlerini kontrol ettınmı? Teker teker takıp kurmayı denermısın?
dostum aynı sorun benim leptopta da oldu teknik servisen yolladım , kullandığın bilgisiyar leptop değilde masa üstü ise hdd ye gelen kaploların yerini değiştir bi daha dene daha önce başka forumda arkadaşda aynı sorunla karşılaşmıştı aynı sorun onda da olmuştu , cd yi yeniden başladığında çıkardığımda geçersiz söz dizimi diyordu sanırım senin de benzer sorun ...
sorun ram dan arkadaşlar malesef çok format atınca öyle oluyor
hamza123sorun ram dan arkadaşlar malesef çok format atınca öyleram hatası olacağını sanmıyorum çünkü başka arkadaşında başına gelmişti aynı sorun ramdan değilde farklı bi şekilde sorununu halletti .
Anakart yanmış olabilir. Aynı sorun bende de olmuştu...
P2 233 eski bilgisayarıma win 98 kurarken de oluyordu benzer . sorun işlemci fanındandı . fan çalışmıyor işlemci çok ısınıyor ve intel özelliği kendini durduruyor öyle olunca kurulumda duruyordu .