İnternet hızını %20 arttırma olayı doğrumudur ? Doğruysa nasıl yapılır. Zararları varmıdır ? Varsa nelerdir ?
Xp İnternet hızını %20 arttırma olayı doğrumudur ?
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
72 mesaj
Son Düzenleme: Gökhunerturkan ~ 29 Eylül 2009 01:01
Yıllanmış Üye
413 mesaj
Yanlıştır.Mevcut hızı ttnete daha çok para vermeden arttıramazsınız.
Yüzde 20 mevzusu şudur;
Xp windows servisleri ile otomatik download yaparken mesela otomatik windows güncellemeleri çalışıp microsoft sitesine bağlanıp downloada başladığı anda eğer siz full download yapıyorsanız mesela 1mbit ile 100 kb gibi sizin hızı 80 düşürüp kalan 20 ile kendi uptade işini bitirir,sonra sizi tekrar 100 çıkartır.
Bu 20 her zaman rezerve değil sadece uptade çalıştığı anda uygulanır sonra kapatılır.Yani şehir efsanesi,uydurma...
Son Düzenleme: recep34 ~ 29 Eylül 2009 11:06
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
açıkcası , ie 8 i kullanıp yavaşlığından v.s çok sıkıntısı olanı görüyoruz..o yüzden de mozillayı tercih edebilirsiniz..
yine de kendiniz bilirsiniz tabi..
OP Üye
72 mesaj
açıkcası , ie 8 i kullanıp yavaşlığından v.s çok sıkıntısı olanı görüyoruz..o yüzden de mozillayı tercih edebilirsiniz..mozillanın son sürümünü kullanıyorum zaten şuan :) sadece biyerde okudum bu %20 mevzusunu doğrumu diye konu açayım bilgi edineyim dedim.
yine de kendiniz bilirsiniz tabi..
Yıllanmış Üye
1,281 mesaj
Saçmalıktan başka bişey değil.
Taze Üye
2 mesaj
Yanlıştır.Mevcut hızı ttnete daha çok para vermeden arttıramazsınız.
Yüzde 20 mevzusu şudur;
Xp windows servisleri ile otomatik download yaparken mesela otomatik windows güncellemeleri çalışıp microsoft sitesine bağlanıp downloada başladığı anda eğer siz full download yapıyorsanız mesela 1mbit ile 100 kb gibi sizin hızı 80 düşürüp kalan 20 ile kendi uptade işini bitirir,sonra sizi tekrar 100 çıkartır.
Bu 20 her zaman rezerve değil sadece uptade çalıştığı anda uygulanır sonra kapatılır.Yani şehir efsanesi,uydurma...