arkadaslar ben xp pro sp3 kullanıyorum ve bilgisayarıım kapanırken ctfmon diye bişeyin görevini sonlandırıo sonra kapanıo bu bazen 5 sn de bitio bazende 3-4 dk da bitio ama o bitmeden kapanmıo yardımınızı bekliyorum
xp kapanırken hata
evet tuneup la xp yi biraz modifiye ettim ve ilk baştaki aldığım tema hatasıda buna dahil ve ben güncelleştirme sırasında xp nin orjinal olduğunu doğruladım bu seferde office programlarımın lisansı yokmuş sanırsam yıldız gibi bişey geldi orjianl yazılım edinin diyoe peki bu ctfmon.exe sizce bundan mı kaynaklanıyor yada modifiyelerden mi
lisanslı bi office kullanmak legal yol amcam getiricek ama sizce yama programlarla 15 gün kadar kullanabilrimiyim çünkü uyarıda 3 gün sonra haklarınız kısıtlanacak fln dior da
bu dediğin yollar başka office programlarımı sanırsam dostum peke anlamam benim istediğim bilgisayrımda ilk olarak gelen microsoft office programını illegal yama programlar ile 15 günlüğüne microsofta orjinal gibi gösteremeyiz mi sadece 15 gün ondan sonra kaldırıp orjinal yüklicez