ben xp ye gerı dondum malesef . wındows 7 de ıstedıgım gıbı randuman alamadım bazı konularda . ozellıkle ram sıkıntısı yasadım . suan full programları kurdum ve tum guncellemerı yaptım toplam 190 mb ram kullanıyor . wındows 7 de 800mb harcıyordu sıstem bosta ılen halıyle xpye donus yaptım . ben herhangıbı supheden dolayı ayda 1 mutlaka format cekerım her defasında guncelleme yapmak zaman kaybı . suan full ne kadar guncelleme varsa yaptım . wındows guvenlık ten tut flash player guvenlık guncellemesıne kadar yaptım . bu guncellemelerı yedekleyıp , daha sonra tekrar format cektıgımde bu yedegı gerı yuklesem olurmu . tekrardan uzun uzun guncelleme yapmak yerıne . googleden bıraz arastırdım acıkcası bılmegım bır sıteye gırmek ıstemedım .bırde bu guncellemeler hangı kısıma yuklenıyor hangı kısımı yedeklıyecegım bu konuda bılgı verırsenız sevınırım . antıvırus kullanmadıgım ıcın . sımdıden tsk ler .
xp kı guncellemerı yedekleyebılırmıyım ?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Paragon backup ile 1 cd ve 1 dvd yeterli oluyor sistemin yedegini alsin XP kullandigi icin backup oalyinda en iyisi yada xp icindeki ntbackup kullansin.
Ayrica süphe duyarsam format cekerim diyor arkadaski pek cok konudada bilgili birisi ama Antivirus kullanmam ne demek oluyor onunda mantigi yok Antivir yada avg yada Microsoftun korumalari 20 en fazla 30 mb ram yiyor bununda mantigi yok.
Madem en güzeli HIPS korumasida sagliyan bir program mesala commodo frewall regedite yazmayi engelleyen bir sey kur olmadi admin hesabi yerine guest hesabinla kullan pcyi.
Son Düzenleme: mancukya ~ 12 Mart 2010 00:14