XP Kullanıcıları, Buyurun Windows 7 den Çalın..

Turkish Developer
08-05-2009, 15:51   |  #1  
Turkish Developer avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
671 mesaj

''XP Kullanıcıları, Buyurun Windows 7 den Çalın...'' Evet evet yanlış okumadınız. birazını çalın..:)=

Windows 7 RC ye yoğunluk artarken bir çok kullanıcı, Emektar Windows XP'den bir türlü vazgeçmek istemiyor.
Vazgeçmeme nedenleri her ne kadar kullanıcıların farklı gerekçelerini ortaya koysada,Aslında Windows 7 biraz merak uyandırmıyor değil..:)

Windows XP İçin geliştirilen,Seven TP.
Windows 7' de yer alan, Bir çok uygulama masayolu , başlat çubuğu ve dahasını XP İşletim sisteminize, Windows 7 özelliklerini aşılamaktadır.

Dilerseniz şöyle bir gerçekleşecek uygulamaları gözden geçirelim;

[ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
Boot/Başlangıç Ekranı Yeni msstyles dosyaları (Görsel tarzda) Yeni masaüstü ve dosya ikonları Yeni araç çubuğu ikonları İşlem diyalog ekranı Ses şeması Açılış/Giriş Ekranı Sistem çubuğu ekranı Yeni ekran kağıtları Windows 7'nin popüler özellikleri Ve diğerleri..
Şimdide biraz küçük detaylarını aklımızda tuttalım;
İlgili pack kurmadan önce, XP de ayarlarınızın tam olarak düzenli olduğunu gözlemleyiniz, ve varsa sağlıklı çalışması için önerilen uygulama seçeneklerini seçiniz.
Dikkat edilmesi gerekenlerden biri;
Varsayılanın dışındaki tema değişikliklerine sahip olan kullanıcılar sistemlerini varsayılan XP görünümüne getirmeleri zorunluluğu, ve İlgili Pack kurmalarıdır.

Pack ın kurulumu, sistemlere göre zaman alabir, ve biraz uzun sürebilir.Kurulum bittikten sonra, Bios ayaralarınızın özelliklerine göre, siz kullanıcıya sorup veya sormadan bir restart ihtiyacı duyabilir, İsterse resetleme gerçekleştirmeniz gerekecektir.

Yüklenen Pack in sistem özelliklerine ilişkin , ve kişisel kullanım tercihleri üzerine bir bölüm belirecektir.İlgili bölümden tercih edeceğiniz kişiselliştermeleri gerçekleştirebilirsiniz, gerisi size kalmış oluyor..

Eğerki Pack ten memnun kalmamışsanızda, bunun çok kolay uninstall yolu var.
Başlat Çubuğundan, Se7en Transf.Pack Uygulamasını Çalıştıracak,ve İlk belirecek kısımdan 'sarı'' renk belirgisinden (zaten az çok anlayacaksınız) kaldırma işlemini başlatabileceksiniz.ve her zamanki gibi, sistem bir kez daha restart ihtiyacı duyacak. O zaman arasında üzerine birde soğuk su içebilirsiniz :)
Se7en Transf.Pack Buradan İndirebilirsiniz.
20.5 mb.

Turkish Developer

gokhan38
08-05-2009, 16:08   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,097 mesaj

donanımı yetmeyenlerde windows 7 den boylece faydalanmış olabllırler.
guzel bır paylaşıım
teşekkurler.

Burak Torun
11-05-2009, 19:06   |  #3  
Burak Torun avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,679 mesaj

Aynı program Vista için de vardı. Böyle programlar "system32" yani Pc'nin kalbini yaralar. Uninstall yapsanız dahi izleri kalır. Şiddetle kurmamanızı öneriyorum...

yozgatpc
11-05-2009, 19:27   |  #4  
yozgatpc avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
77 mesaj
halflife2gman
Aynı program Vista için de vardı. Böyle programlar "system32" yani Pc'nin kalbini yaralar. Uninstall yapsanız dahi izleri kalır. Şiddetle kurmamanızı öneriyorum...
arkadaşıma katılıuorum bende kurdum
*bilgisayarım yavaşladı
*çok yavaş açılmaya başladı
*geri unistal ettim ancak çok iz kaldı geriye
*bilgisayarım daha sonra hiç açılmad format atmak zorunda kaldım :(

SypeR54
04-10-2010, 16:53   |  #5  
SypeR54 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 55
724 mesaj

o senin pc gücüne bağlı maşallah bnmki Win7 Ultimateyi mışıl mışıl kaldırıyor ve çalışıyor isterseniz bir görüntü eklim :D