değerli arkadaslar bi arkadasım bana xp kullanıcılarının internet üzerinden film ve müzik indirmenin yasak olduğunu ve aksi takdirde yani indirildiğinde belirli bir cezaya tabii tutulacağını söyledi.Acaba bu doğrmu ? Programlardan mı (limewire, bearshare) gibi programlarodan indirsek bisi olur mu ? Sitelerden rapid gibi indirsek bisi olur kmu ?
Xp kullanıcıları için yasak
Bunun XP ile veya herhangi başka işletim sistemiyle alakası yok. Zaten internet üzerinden herhangi birşeyi korsan olarak indiriyorsanız suç işliyorsunuz. İşletim sistemi ne olursa olsun...
ayy yandım ben valla....
örneğin bugün bi sürü müzik indirdimm..Limewireden
eed TTnet abonesiyim.TTnem müziğede üyeyim.Ama TTnet müzikten indirdiğimde bazı müzikler bozuk çıkıo o yüsden korsana saldım kendimi ;)
burada TTneti kötülediğimiz felan yok.Size yalan borcumuzda yok.Ben normal indiriodum ggüsel di ama sonlarda indiğinde çalmıordu bi türlü anlamadım.O yüsden korsana ; daldık
iste ben CHİP e bu yüzden hastayım.Hemen çözüm üreten bi kadrosu var . Saol Mustafa
Tabii sende haklısın TTnet Müzik orjinal olduğu için diğerlerine göre daha sağlamdır.
xp de müzik indirmek yasak :D :D
vista da film indirmek yasak :D :D
windows 7 de müzik de indir film de ikiside sevap :D :D