Arkadaşlar son 2 ayda bilgisayarımın bütün parçalarını değiştirdim.(yeni hdd aldım,yeni anakart alıp ddr2'ye geçiş yaptım,yeni ekran kartı aldım...) sonunda artık yeniden pc'yi çalıştırabilirim dedim ama bir sorunla karşılaştım.
bilgisayarımda 2 hdd var, windowsun kurulu olduğu sürücüye anakartım değiştiği için format atmam gerektiğini öğrendim ancak C'deki verilerimi yedeklemek için o hdd'yi başka bi pc'ye takıp dosyaları kopyaladıktan sonra C'yi biçimlendir deyip hdd'yi tekrar kendi pc'me taktım. yani şu anda hiçbir işletim sistemi kurulu değil pc'de.
windows xp için 2 farklı cd buldum ancak pc'yi açıp cd'yi taktığımda kurulum başlamıyor. ekranda "ntldr eksik.
yeniden başlamak için ctrl+alt+del e basın" diyen bir uyarı çıkıyor. F1'e basıyorum orda yazan şeyleri uyguluyorum ama sonunda yine başa dönüyor. Ntldr eksik falan diyor. cd-writer bozuk olabilir diye arkadaşın cd-rom'unu aldım yine aynısını yaptı. Forumlarda araştırdım ancak açık bir bilgi bulamadım. ne yapmam gerektiğini basitlikle anlatabilecek birine ihtiyacım var...
yardım lütfen..