XP KURMA ANİMASYONLU..
yani windows vista çıkmış 2 yıl sonra windows 7 çıkacak siz hala 7 yıl öncenin XPsini konuşuyonuz :D
Valla ben xp yi seviyorum vista gibi ram düşmanı değil :D
O zaman 7 yıl öncenin xpsini kurdurtuyonuz bende internetten DOS indirip kuracam :D basic kuracam onları nası kuracam :D bırakın vistaya geçin..
Yav minnoş vista kullabilmen için Süper bir sisteem sahip olman lazım malesef herkes süper bir pc sahibi olma imkanı yok :D Onun için xp ye mahkumuz.
ayrıca pc performnası güzel olsunda.. görsellik ve güzellik benim için arka planda.
suskun_kralsevgili arkadaşım çok teşekkür ederim.çok faydalı bir video dan bize yararlanma fırsatı sunmuşunuz.bu link teki video yu nasıl vcd haline getirebilirim.Malum windows kurma icap ederse bu vcd den yararlanmak zorunda kalacağım.lütfen yardımlarınız bekler saygılarımı sunarım.
BilmeyenLer Çok oluyor Sağlam bir kaynak . Saol arkadaşım .
sıcaksevgili arkadaşım çok teşekkür ederim.çok faydalı bir video dan bize yararlanma fırsatı sunmuşunuz.bu link teki video yu nasıl vcd haline getirebilirim.Malum windows kurma icap ederse bu vcd den yararlanmak zorunda kalacağım.lütfen yardımlarınız bekler saygılarımı sunarım.Arkadaşım Onu cd ye kaydetmem biraz zor olur ama. şöyle yapabilirsin. önce video baştan sona izle tamamen bittği zamanYerel Disk c....Documents and Settings....Administrator...
Local Settings......Temporary Internet Files buraya gir video buranın içinde kaydolması lazım videoyu bul masaüstüne kopyaal sonra sağ tıkla özellikler. yap adını şöyle yap
örnek xp.flv uzantılı yap sonra intrentten flv uzantılı dosayyı mpg ye çeviren bir program bul. çevirdikten sonra nero ile cd ye yaz..
paylaşım manyak olmuş.gerçi bende daha önce forumda resimli anlattım ama bu daha manyak olmuş.paylaşım için tşkrler.bide
suskun kral haklı.olanı war olmayanı da...
Yav minnoş vista kullabilmen için Süper bir sisteem sahip olman lazım malesef herkes süper bir pc sahibi olma imkanı yok :D Onun için xp ye mahkumuz.
ayrıca pc performnası güzel olsunda.. görsellik ve güzellik benim için arka planda.