arkadaşlar bizde orjinal vista kurulu bilgisayar var acer aspire 5520g biz vistadan ailece nefret eder olduk ben dogrudan sp2 degilde vistayı xp sp3 e düşürebiliyormuş bizdeki vista home premium bunu nasıl xp sp3 e düşürebilirim
xp kurmak
http://forum.donanimhaber.com/m_10202870/tm.htm
bu adresten resimli xp kurulumuna bakabilirsiniz
ya düşürme oluyomuş bende öyle yapmak istiyorum vista orjinalliğini korusun ve sp3 e dönsün bende xp kurmayı biliyorum
nce nlite indirceksin sonra sp3 ü sonra birleştirceksin...
iyide arkadaşım vista orjinalliğini zaten korur.. çünkü sende product key var.. yani bi korsan vista cd sinden vista yüklerken product keyi girsen orjinal olur bu kadar basit..
pctransya düşürme oluyomuş bende öyle yapmak istiyorum vista orjinalliğini korusun ve sp3 e dönsün bende xp kurmayıVista Home Premium'dan , XP home edition'a dönüş yapabilirsiniz .
XP Professional için , Lisanslı Vista Business yada Ultimate gerekli .
Vermiş olduğum linkleri incelemende fayda var
Linkleri siliyorum...
Ayrıyeten bu donusum sırasında vista yı nasıl orjınal halde tutmak ıstıyorsun onu anlamıs degılım Orjınal vista ise ne yaparsan yap donusum sırasında orjınallıgını yıtırecektır.
Arkadaşın sorununu bi tek mengu88 arkadaş anlamış.
Evet dediği doğru;
"Vista Home Premium'dan , XP home edition'a dönüş yapabilirsiniz .
XP Professional için , Lisanslı Vista Business yada Ultimate gerekli ."
Bunu da Microsoft TR yi arayarak çözebilirsiniz.
Sizler de yasal olmayan yolları anlatmazsanız seviniriz. Link vermişsiniz yukarıda.
mustafa91Arkadaşın sorununu bi tek mengu88 arkadaş anlamış.Evet haklısınız sanırım bı an bosluguma geldı o yuzden ıllegal yontem kullanan lınkler verdım.Evet dediği doğru;
"Vista Home Premium'dan , XP home edition'a dönüş yapabilirsiniz .
XP Professional için , Lisanslı Vista Business yada Ultimate gerekli ."Bunu da Microsoft TR yi arayarak çözebilirsiniz.
Sizler de yasal olmayan yolları anlatmazsanız seviniriz. Link vermişsiniz yukarıda.
herkezden ozur dılerım
ALTUNOLUKEvet haklısınız sanırım bı an bosluguma geldı o yuzden ıllegal yontem kullanan lınkler verdım.yaklaşık 15 kere aynı işlemi yaptım link olmasada yaparım bu konuda birbirimizi kırmayalım geröekten benim sorunumu mengu88 çözdü sanırım uyus vistada devam edicezherkezden ozur dılerı