xp kurulumdan sonra 320 ad virüs görünüyor

ninny
30-06-2009, 19:16   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

değerli arkadaşlar ben pc ye 7 kez format attım.nedeni ise xp kurulumu yapıyorum proğram driverlerini yüklüyorum.Xp legal yapıyorum.Microsoft sitelerine ve msn ye giremiyorum.virüs yazılım proğramını kurup taratınca (AGNİTİUM OUTPOST PRO SEC ) tam 3oo ad zararlı yazılım tesbit ediliyor ve sonra bunları sildiğimde pc yenıden başlıyor ama pc açılmıyor.daha sonra kullanıcı adı ve şifre istiyor ekrana tıkladığımda windows oturum sonlandırlıyor diyor ekran daha sonra pc tekrar başlıyor yenıden kullanıcı adı ve şifre istiyor.güvenli kipte de aynı olaylarla karşılaşıyorum. 1 haftadır uğraşıyorum.bu sorunun çözümü ne olabileceği hakkında bilgisi olan varsa beni yönlendirecek olursa çok minnettar kalırım kolay gelsin....

JasonWalker
30-06-2009, 19:17   |  #2  
Üye
90 mesaj

Format attığın CD orjinal Windows CD'si mi?

Mustafa@PC
30-06-2009, 19:21   |  #3  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

Format attığı cd orjinal cd değil çünkü XP legal yapıyorum diyor. Belkide işte bu Legal XP yapma programından kaynaklanıyor. Yine farklı bir cd ile format atmak da işe yarayabilir. Diğer yandan tüm partition'lara format atmalı ve driver'lardan bile önce güvenlik programını kurup etkin hale getirmelisiniz.

Banned
30-06-2009, 19:24   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Alıntı: JasonWalker  
Format attığın CD orjinal Windows CD'si mi?
ayrıca hangi yazılımla tarama yapıyorsunuz. Kaspersky int. sec. 2009 yükleyin, güncelleyin onunla tarama yapın. Eğer bulamıyorsa, bulupta silemiyorsa, silipte sistem açılmıyorsa işiniz zor demektir. Sistemi kurup sürücülerinizi yükledikten sonra hiçbir yazılım, program kurmadan, yedeklerinizi geri yüklemeden önce mutlaka kasperskyi kurup güncelleyin.

ninny
30-06-2009, 19:55   |  #5  
OP Taze Üye
6 mesaj

tşk.ler sızlere arkadaşlar deneyeceğim ıyı akşamlar.

klozet_kapagi
06-07-2009, 16:51   |  #6  
klozet_kapagi avatarı
Taze Üye
18 mesaj

ben bir şey duymuştum. bi dergiden okumuştum belki chip ten okumuştum sanırım. microsoft, beklendiği kadar gerçekleşmeyen vista satışlarını artırmak için, xp güncellemelerine pek de iyi olmayan şeyler yüklemiş. orjinal xp'si olanlar, sistemlerini güncellediklerinde sorunlar çıkıyormuş. böylece vistaya yöneliyorlarmış zorunlu olarak. microsoft bu, her şeyi yapar

zrgnlr04
06-07-2009, 17:20   |  #7  
Yıllanmış Üye
977 mesaj
Alıntı: klozet_kapagi  
ben bir şey duymuştum. bi dergiden okumuştum belki chip ten okumuştum sanırım. microsoft, beklendiği kadar gerçekleşmeyen vista satışlarını artırmak için, xp güncellemelerine pek de iyi olmayan şeyler yüklemiş. orjinal xp'si olanlar, sistemlerini güncellediklerinde sorunlar çıkıyormuş. böylece vistaya yöneliyorlarmış zorunlu olarak. microsoft bu, her şeyi
orijinal XP kullanıyorum,bilgisayarı ne zaman oto.güncelleştirmeye açsam sistem ya donup kalıyor,ya da göçüyor.Dolayısıyla bir kaç formatdan sonra lanet edip temelli oto.gün.kapattım.O yüzden arkadaşın fikrine katılıyorum ve destekliyorum.Aslında ben de bu işte bir iş var deyip şüphelenmiştim.Demekki şüphem doğruymuş.Ne diyelim lanet olsun böyle iğrenç para kazanma tuzaklarına.Bu tuzakları içersinde kendileri boğulur inş.

Son Düzenleme: zrgnlr04 ~ 06 Temmuz 2009 17:23
volkan orhan
06-07-2009, 19:17   |  #8  
Yıllanmış Üye
422 mesaj

o gösterdiği virüsleri merak etme dostum senin xp sahte olduğu öyle gösteriyo yani virüsler aslında yaptığın crack tan kaynaklanıo ya yeni bir crack bul ya sağlam ve orjinal şekilde gösteren xp bul yada git orijanlini al