Xp mavi ekran sistem hatası

rhadamanthys
03-07-2007, 18:42   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

arkadaslar benm fujitsu siemens amilo pro laptopum war. ben laptopumu cantasına koyarknn yere dusurdm fazla bi yukseklik değildi fakat sonra soyle bi hatayla karsılasmaya basladım. ilk öncelerinde windows acılırken mavi ekran gelip onarılmaz sistem hatası sistem kapatıldı windows logon process islemi yazıyordu. sonralarda windows acılmaya basladı ama bilgisayar kendi kendine hemen tak dye kapanıyor yani oturum kapatır gibi değil. sarjı bitmiş yada elektrik kesilmis gibi.
tekrar power tusuna bastıgımda tekrar bi yere kadar acılıo ve bu sefer windows tam acılmadan zaman zaman kapanıyor. uzun zaman acmadıgımda ibayaa bi acık kalıyor. internete giriyorum. müzik dinliyorum ama belli bi süre sonra kapanıyor. ve ondan sonra kapanma suresi daha da azalıyor. su sıralar mavi ekran hatası vermedi ama kapanmasından usandım artık
Lütfen bi yardm. teşekkürlerÜzgün

black_flood
03-07-2007, 19:37   |  #2  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

sorun sistemin çok ısınıyordur büyük ihtimallen yaz ayları malum soğutucu fanlar düzgün çalışıyormu kontrol et önce biostanda cpu ısısına bak.

ozzeybek
03-07-2007, 23:14   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
357 mesaj

notebook un dustugunde fan sogutucusu yerinden oynamis sanirim bunu hemen servise goturup hallettir. birde bad sector kontrolu yaptirt

iyi sanlar