BatıkanDoğanBaşka bişey...Yok.:DSanada...
xp mi kullanayım vistamı
- 1
- 2
bak şimdi hem 10 gb ram yazmızsın hemde işlemcini amd 3000 yazmızsın ne alaka amd'nin fıstık gibi son model özelliklerini görünce ağzının suyu akan modelleri varken yeme bizi.Ya da bu doğruysa sen bilgisayarı alırken amd'nin en iyisi buydu ki kaç sene önce ya da bilgisayarı toplattığın kişi neyse forumdan uzaklaştırılmak istemem ama hakikaten 10 gb'sa vistayı kullan ama değilse xp yi kullan ama benim ki 1024 mb olduğu için xp'kullanıyorum ama bilgisayarımın hızı orta olduğu için Vista Transformation Pack 8.0.1 kullanıyorum görünüm süper oluyor ayrıca neredeyse hiç denilecek kadar çok az kasıyo...
kesinlikle xp canavar gibi hicde kasmaz
LongHorn xpden daha iyi.eğer xp daha az kasıyor diyorsanız size çok garip birşey söyleyeceğim.evet eğer 10 yıllık RAMiniz varsa veya 512 mb RAMiniz varsa gidip 7 yıllık xp yi kullanabilirsiniz.ama 1 gb rami olanlar en az vistayı rahatlıkla kullanabiliryorlar.sizin sorununuz xpnin daha iyi olabilmesi yönünde düşünceleriniz!AYRICa XPDE artık yeni oyunlar oynanmayacak directx 10 sadece vistaya özel
o kadar ram taktığına göre performans istiyorsun eğer performans istiyorsan xp derim ama xp 32-bit en fazla 4 gb ram işleyebiliyor işlemcin galiba athlon 64 eğer düşündüğüm gibi ise xp nin 64-bit versiyonu kullan çünkü xp 64-bit 128 gb a kadar ram işleyebiliyor.o kadar ram boşona gitmesin derim.
1gb ram le vista dan yüksek performans alamazsın. O yüzden kesinlikle xp derim.
vista starter kur ;) istersen ynai.
Xp Sp2 - Sp3 ;) İnadına ikspiii .
vista arkadaşım...servis pack 1 çıkmışken ne olursa olsun vista...xp seneye ya var ya yok...bence sen şimdiden geçişe başla..anca alışırsın zaten vistaya
ben her zamam için xp derim vista yeni çıktı bazı yerlerinde hata olabilir eğer oyun yükleyeceksen vista sorun çıkartır xp de bu sorun bile değil eğer 2gb lik ram in varsa vista yı hızlı çalıştırıyorsa xp de ışık hızıyla gider demektir
bencede arkadaşlar vistaya alışmaya bakın derim,sonuçta yeni çıkan programları xp nereye kadar çalıştırabilecekki
numbbencede arkadaşlar vistaya alışmaya bakın derim,sonuçta yeni çıkan programları xp nereye kadar çalıştıyeni cıkanların cogu windows 98 bile destekliyor :)
ben işletim sistemimin çoğu programı değil her programı çalıştırsın isterim :)
yav kardeşim ver 25lira 1gb ram daha al mis gibi kullan vista nı bu kadar kasmaya gerek yok:)
numbben işletim sistemimin çoğu programı değil her programı çalıştırsın isterim :)her programa vercek paran varsa bunla ugraşmaz uzay üssü kurarsın alla alla.*vista hepsini calıştırmaz suan xp calıştırır. yanlış bilgilendrime :P
Son Düzenleme: Erdinç18 ~ 08 Ağustos 2008 18:17
- 1
- 2