Merhaba arkadaşlar;
XP nin Üzerine Windows 7 Kurulur Mu?
Kurulabiliyorsa nasıl yapılacağını anlatabilirmisiniz?
bilgisayarın özellikleri: 1.86 Ghz centrino işlemci, 2 Gb ram, 128Mb paylaşımlı intel ekran kartı, 80 Gb harddisk. bu bilgisayarda rahat çalışır mı windows 7?
hangi sürümünü önerirsiniz?
XP nin Üzerine Windows 7 Kurulur Mu?
xp den upgrade et windows 7 ye gitsin :D 1-2 sene içinde windows 7 sistemi oturdukta vistanın başaramadığı xp kullanımını düşürme operasyonunu windows 7 başarıcak bence..
Yükseltme olarak yapamazsınız. Yan yana kurabilirsiniz.
İnceleyin: https://www.chip.com.tr/forum/Vis ... Kurmak_t110523.html
XP ile de sorunsuz şekilde yapabilirsiniz. Sadece kurmak istediğiniz disk bölümünü seçeceksiniz. XP'nin olduğu disk bölümüne de kurabilirsiniz.
bişey soracam bende aynı uygulamayı yapıyorumda buraya bakarak güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık benim xp lisanslı kis2009 var aynısını win7 ye kurabilecekmiyiz yoksa başka bir programmı atacaz virüs programı olarak yada sadece xp deki kis yeterli mi
bişey soracam bende aynı uygulamayı yapıyorumda buraya bakarak güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık benim xp lisanslı kis2009 var aynısını win7 ye kurabilecekmiyiz yoksa başka bir programmı atacaz virüs programı olarak yada sadece xp deki kis yeterliKurabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Kutuda kaç PC için ve süresi ne kadar yazıyor ?Mesela;
Norton 360
3 PC için tam 3 yıllık koruma
Lisanslı güvenlik yazılımını istediğiniz işletim sisteminde kullanabilirsiniz.