merhaba arkadaşlar sp3 yapınca internet explorer kendiliğinden 7 oluyor mu çünkü elle yüklediğimde sorunlar çıkıyor.bide sp3 e doğru düzgün geçmek istiyorum çalışan düzgün bi link atarmısınız lütfen
xp sp3 download linki gerek yardım
bilen yok mu... yardım lütfen
ama benim xp orjinal diil nasıl internet explorer 7 yi kullancam ozmn.??
başka bir tarayıcı kullan istiyorsan? firefox olsun chrome olsun...
bunlar ie den kat kat iyidir..
taliptakoama benim xp orjinal diil nasıl internet explorer 7 yi kullancam ozmn.??IE 7 uzun bir süreden beri WGA doğrulaması istemiyor. Yani orijinal olmayan XP'lere de kurulabiliyor. Tabi Windows Update ile güncelleştirmeleri alamayacağın için Firefox veya diğer alternatif tarayıcılardan birini kullanman daha iyi olur.
taliptakobilen yok mu... yardım lükrdeim bnde de sp3 var bnde ie 7.0 hatta 8.0 'I yükledi hiiç bir sorun yok
ama firefox da yazı biçimi felan değişik ve bazı şeyler olmuyor mesela online kameralara bağlanamıyorum bu sorunlar için ne yapmalıyım
arkadam ilk önce lütfen sana yardmc olabilmem için bana kendi bilgisayarn dizüstümü yoksa masaüstümü onu yazarmsn
Kardeşim macera aramaya gerek yok.neden orjinal siteden indirmiyorsun.microsoft zaten ücretsiz olarak yayınlıyor.
IE 7 linki
--
ya yüklediğimde hep hata veriyor..ie7 yi
Yalnız Ie 7 yi yüklerken İnternet açık olmalı çünkü ek güncelleştirmeyi ve tamamını ineti kullanarak yüklüyor.
İnternet olmadan da yükleme yapabilirsiniz. Lisanslı! olması koşuluyla aksi halde sorun çıkartır. Lisanslı ancak yüklemede hata alıyorsanız All_update.bat diye bir dosya mevcut. Çalıştırarak sorununuzu halledebilirsiniz. Bu dosyayı forumda bulabilirsiniz.
Bence de ie7 diye tutturmanın alemi yok. Ne avantajı var onu da anlayamadık. Maxthon2 kurun bir bakalım. adam gibi tarayıcı. Hem kullanıcıya özel şifreleme imkanları veriyor. menüler harika. ne diyebilirim. tek kelimeyle güzel.güzel.