arkadaşlar hepinize merhaba windows update ile sp3 yüklemek istiyorum 2 sorum var:
1.Normal bi update dosyası gibimi olcak extra kurulum veya ayar gerektiricek mi?
2.sp3 ü gönül rahatlıyla yükleyebilirmiyim bi sorun yaratırmı?
Xp SP3 öneri ?
Merhaba;
Evet arkadaşım SP3'ü gönül rahatlığıyla yükleyebilirsin.Ama daha Windows Update ile indirilebildiğini sanmıyorum.Onun için kendin indirebilirsin.Ayrıca temiz bir Windows kurulumundan sonra veya CD içine entegre edilmiş bir SP3 sonradan kurulmuş bir SP3'ten daha sorunsuz çalışacaktır.İyi günler.
Windows XP SP3: https://www.chip.com.tr/konu/Wind ... dirin_6697_1_6.html
Service Pack 3'lü XP CD'si nasıl yapılır? https://www.chip.com.tr/konu/Serv ... l-yapilir_6642.html
arkadaslar ben sp3 yukledım ama bı program varkı kuramıyorum kuruluyo ama calısmıyo 3dmark 2006
bılgısı olan varsa cevap yaza bılırmı
arkadaşlar ben RAR halınde aldım ve cdye attım daha sonra.
Cd ıle baslat dedıgımde pc yenı acılırken
asagıda kur ıslemlerı gerceklesıor felan dedıkden sonra 1 dk sonra ;
'' bir sorun algılandı ve pc zarar gormemesını onlemek ıcın wındows kapatıldı.
vsvs
stop: 0x00000008E
setupdd.sys Addrees F84BDFEA BASE AT DİYE GIDEN BIR HATA BELIRTIOR
NASIL YAPACAGIM YARDIMCI OLURSANIZ SEWINECEGIM...''
İYİ FORUMLAR.
Jemandarkadaşlar ben RAR halınde aldım ve cdye attım daha sonra.Rar olarak aldığın nedir anlamadım, SP3 ün kendisimi yoksa SP3 entegre edilmiş bir XP CD simi? Sadece SP3 se zaten açılıştan kurulmaz, xp çalışırken kurman lazım. Anladığım kadarıyla XP CD si bu, çünkü SP3 exe olarak dağıltılmakta. Böyle ise CD de sorun vardır, yazımı düşük hızda yap 16x veya 24x. Yoksa donanımsal nedenlerden kuramıyor olabilir, RAM, HDD veya CD-DVD ROM kaynaklı.
Cd ıle baslat dedıgımde pc yenı acılırken
asagıda kur ıslemlerı gerceklesıor felan dedıkden sonra 1 dk sonra ;
'' bir sorun algılandı ve pc zarar gormemesını onlemek ıcın wındows kapatıldı.
vsvs
stop: 0x00000008E
setupdd.sys Addrees F84BDFEA BASE AT DİYE GIDEN BIR HATA BELIRTIOR
NASIL YAPACAGIM YARDIMCI OLURSANIZ SEWINECEGIM...''
İYİ FORUMLAR.