XP SP3 Otomatik Güncelleme'ye geliyor

CHIP Online
09-07-2008, 20:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Windows XP Service Pack 3 çok yakında Otomatik Günceleme'ye dahil edilecek.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/XP-S ... e-geliyor_7702.html

Microsoft geçtiğimiz Nisan sonunda indirilebilir hale getirdiği Windows XP Service Pack 3'ü çok yakında Otomatik Günceleme'ye dahil edeceğini açıkladı.

Microsoft Yeni Zellanda'nın yöneticilerinden Nick MacKechnie'nin şirket blog'unda yaptığı açıklamaya göre Windows XP Pack 3 çok yakın bir zamanda Otomatik Güncelleme'ye dahil olacak. Ancak kesin bir tarih henüz söz konusu değil...

Nisan ayının sonlarında kullanıcılara sunulan Windows XP SP3 birçok probleme neden olmuştu. Özellikle AMD işlemcileriyle ilgili çıkan sorunlar, sonrasında yeni bir güncelleme ile ortadan kaldırılmıştı.

Daha önce SP3 indirmek bir seçenekken, artık Otomatik Güncelleme'si açık olan Windows XP kullanıcıları bu güncellemeye otomatik olarak sahip olacak. SP3'ü kurmak istemeyenler ise, Otomatik Güncelleme ayarlarını değiştirmek ve servis paketinin otomatik olarak sisteme kurulmasını engellemek zorunda kalacak...

Tüm konu: XP SP3 Otomatik Güncelleme'ye geliyor

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows XP SP3'ü kurdunuz mu, kurduysanız görüşleriniz...

FFRosT
10-07-2008, 00:32   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

Windows XP SP3 ü kurdum...Ve kuralı da aşağı yukarı 1 ay oldu...Fakat kesinlikle çok net söylüyorum sistemde hiçbir değişiklik olmadı...Hatta SP2 daha ii diyebilirim...

LeyLa081
10-07-2008, 17:35   |  #3  
Yıllanmış Üye
132 mesaj
FFRosT
Windows XP SP3 ü kurdum...Ve kuralı da aşağı yukarı 1 ay oldu...Fakat kesinlikle çok net söylüyorum sistemde hiçbir değişiklik olmadı...Hatta SP2 daha ii diyebilirim...
aynen yanlız şöle bi değişiklik söz konusu ya da bana öle gelior olabilir sağa tıkladığımda hani yani bir dosyanı üzerine sıkıştır filan diyor yha artık onlara ışık efekti filan eklenmiş bide baslat menusunde not defteri filan bazı programlar simgeleri değişmiş ve beta görunumu almıs yada aero yani ben öle gördum isterseniz siz bakın ama performans olarak amd de sorun yaratıyor SinsiŞaşkın
yine beceremedin bill amcaKahkahaKamçısana kırk sopa atmalı KahkahaKamçı

Son Düzenleme: LeyLa081 ~ 10 Temmuz 2008 17:36
sevecenmustak
12-07-2008, 01:14   |  #4  
Yıllanmış Üye
218 mesaj

dostum pc ye format attım attık tan sonra sp 3 kurdum sonrasında ise live msn yüklemeye çalıştım ama olmadı bi türlü kuramadım ben de mecburen yeni formatla sp 2 ye dönüş yaptım.

LeyLa081
15-07-2008, 18:07   |  #5  
Yıllanmış Üye
132 mesaj

bnde dönüş yapmak istiyorum ama silebilirmiyim kaldırabilirmiyim acaba SP3'ü?