Arkadaşlar ben xp kullanıcısıyım ve sp3'ü yüklemeyi düşünüyorum ama servis packler yüklendiği zaman bilgisayardaki herşey siliniyor mu? Format atarken olduğu gibi
XP SP3
Yok silinmio da sp3'ün, bil.a format atıldıktan hemen sonra yüklenmesi gerekio sanırım. Benim bi arkadaşım direk yüklemeye çalışırken bilgisayar açılmamış(dizüstü). Yani eski sistemle çakışan bi şeyler olabilir. Verilerinizi yedeklemenizde fayda var yüklemeden önce. Veya format atıp kurun.
Hiç bir sorun çıkmıyor biraz korkunç gibi algılamayalım SP3 paketini indirdiysen virüs programını durdur çift clikle çalıştır yönergeleri takip et kurup sistemi yeniden başlatıyor.Eğer bir sorun çıkarsa diye endişen varsa yedeklerini al CD ye entegre et temiz baştan kur.
dostcaHiç bir sorun çıkmıyor biraz korkunç gibi algılamayalım SP3 paketini indirdiysen virüs programını durdur çift clikle çalıştır yönergeleri takip et kurup sistemi yeniden başlatıyor.Eğer bir sorun çıkarsa diye endişen varsa yedeklerini al CD ye entegre et temiz baştan kur.
ben yükledim hiç bir sorun yok ama cd ye entegre etmek en iyisi.nLite ile cd ye sp3 entegre edebilirsin.
yok kardeşimgönl rahatlığıyla kur :)
arkadaşım sp3 yüklediğinde ekran kartı sürücüsü , ses sürücüsü ve kullandığın diğer sürücüler sıkıntı yaratabiliyor
haberin olsun uyumsuzluk yüzünden sıkıntılar doğabiliyor
pc acaip derecede hantallaşabilir
en temizi formattan sonra yap sürücüleri sonra yükle