oncelikle herkeze slm...bana yardim etmenizde kolaylastirmak amaciyla 2 sene onceye gidelim.Bundan 2 sene once xp kulaniyordum ve 1 sene hic sorun cikmadan kuladim ve daha sonra xp takilmaya basladi pc acildikdan sonra bazen 5 dakkia bazen 10 dakkia bazende yarim saat sonra donuyor (takiliyordu)(ekranda hic bi islem yapamiyorum ne mausu nede klavyeyle bi islem yapabiliyordum... takildiktan sonra bazen 5 dakkia sonra bazende 15 dakkia sonra geri geliyordu cogunlukla hic gelmiyordu rezet atmak zorunda kaliyordum attikdan sonra yine aynisi... elimde xp cdsi yoktu bende vistaya gectim vistaya gectikden sonra hic bi problem yasamadim tam 11 ay kulandim fakat vistanin bazi eksiklerinden ve performans dusuklugunden tekrar xp gecmek istedim yani bugun ve format attim FORMATA(c,d yi sildim onun uzerine format attim bidaha oyle yukledim sorun cikmasin diye) ve yukledim ama bundan 11 ay onceki sorunla yine karsilastim......... ramlerim saglam fanda saglam grafik karti da saglam vistada zaten bi problem yasamadim..biosdan mi diye dusunuyorum fakat ne tur bi sorun olacak?
benim bilgisayarin:2.80 + 2.80 =5.60 ghz isl
512+512+1024 gb = 2gb ram
grafik kartim:geforce 9800 GT PCI Express 512 mb
bir turlu anlam veremedim bu arada baska cd de denedim uc ayri arkadasdan uc ayri xp cdsi aldim (uc kere format attim)
yine ayni problemi yasiyorumyine bu arada grafik kartin son surum updatini yaptim umarim detayli bi sekilde anlatmisimdir ....SIMDIDEN COK TSKLER yardimci olursaniz cok emeginiz gececek.....