arkadaşlar, bir sorun var lütfen acil cevap verin..
xp masaüstü gelmiyor. Şöyle olmuş sorun;
windows şu dosyaları bilmem ne dosyalarına ekleme yapması lazım diyormuş ekran açılırken ve sürekli bu işlemi yapıyormuş. ekran gelmiyor bir türlü.. ne yapmak gerek. ben virüs olabilir diye düşündüm ama format atmadan bunun yolu nedir? kasadaki pili çıkarıp taksak ne olur düzelir mi? Lütfen acil!
xp takılıyor
pili takıp çıkarman BIOS u sıfırlar. Sorun BIOS ta değil. Yazılımsal bir problem var. İşletim sistemi gitmiş. Güvenli Kipte açmayı dene. Sanırım formattan başka bir çaren yok. Ama acele etme, bu konuda arkadaşlar birşeyler önerirler şimdi.
acele temem gerek beni bekliyorlar. sizce de mi virüs? en son iyi yapılandırmada ya da güvenli kipte de açılmazsa eğer ne olacak? yardım!
Sorun virüsten kayanaklanabilir. Sistem dosyaları bozulmuş ya da silinmiş. Herhalde o yüzden bu hatayı veriyor.
yerinde olsam çoktan formatı çekmiştim, ancak bu en basit çözüm olmasına karşın en son yapılması gereken bir işlemdir.
XP Cd nden de onarma yapabilirsin. Onarım hakkında buradan bilgi alabilirsin.
O ki acele ediyorsun, güvenli kipte pcin açılırsa şanlısın. Aç ve dosyaların yedeğini al ve temiz bir format at.
KorsanNetTeam
çok teşekkürler.. Deneyeceğim
Virüs olma olasılığı yüksek.Güvenli kip ve diğer uygulamalar kar etmezse formatlamadan önce başka bir bilgisayarda harddiskini tarat ve gerekli verileri kurtar virüs yoksa xp cdsinden onar
win.i onarmak işe yarayabilir
kis i kurarak makineni tarattır eger virüs tarzı bişey varsa bulacaktır www.indir.com dan 30 günlük sürümü var
kis ne?
güvenli modda açıldı bilgisayar. tarama yaptıktan sonra pc yi kapatıp açsam normal bir şekilde açılır mı?