arkadaşlar dün gece normal bi şekilde işim bittikten sonra pcyi kapadım fakat bu sabah actıgmda veri kaybı sorunu diyor(güvenli modda).normal açmaya çalıştığımda açılmıyor resliyor veya veri hatası diyip ctrl alt delete yapın diyor bunun sebebi ne olabilir en son dosya silmekle ilgili cc cleaner temizligi yapmıştım onun dışında birşey yapmadım dün gece
Xp veri kaybı-hatası sorunu
Ccleaner ile ilgili olacağını zannetmem buna bir zararlı yada sizin yüklediğiniz, ayarlama yaptığınız 3. parti bir yazılım sebep olmuş olabilir. Daha da ilerisi donanımsal(sabit diskte) bir sorun vardır.
İlk olarak XP CD'si ile sistemi boot edip gelen ilk ekranda "R" tuşuna basın ve "kurtarma konsoluna" geçin açılan konsol ekranında aşağıdaki kodları sırayla uygulayıp sistemi güvenli modda açın, sistemi güncel bir güvenlik yazılımı ile taratın. Ardıdan sistem muhtemelen hata vermeden normal modda açılacaktır.
Kodları sırayla yazıp enterlayacaksınız, bir işlem bitince diğer kodu uygulayacaksınız.teşekkür ederim deniyicem yanlız bunu yaptıgımda dosya veya veri kaybım olucakmı normal haline göre
bu arada son 1 ayrıntıyı söylemeyi unuttum güvenli modda acmayı basarıyordum admin hesabı veya kendi hesabımda acmaya calısırken admini sectigimde belli zaman aralıklarında hatalar veriyordu ... dosyası veri kaydedilemedi vs tamamı seciyordum bu islemlerin bitmesini beklemeden res attım yine eger bekleseydim acılırmıydı güvenli modda??
bu arada son 1 ayrıntıyı söylemeyi unuttum güvenli modda acmayı basarıyordum admin hesabı veya kendi hesabımda acmaya calısırken admini sectigimde belli zaman aralıklarında hatalar veriyordu ... dosyası veri kaydedilemedi vs tamamı seciyordum bu islemlerin bitmesini beklemeden res attım yine eger bekleseydim acılırmıydı güvenli modda??kuyllanıcı verisini hatalı kappatmışsınız yeni bir kullan ıcı açıp tekrar yüklemeyi deneyin belki sorun çözülebilir.