xp-vista arasında bağ kuramıyorum.Birbirlerini görmüyorlar.Yatdım arkadaşlar
xp-vista ağ bağlantısı
ağ ve paylaşım merkezinde şifreli koruma kapalı mı? ağ bulma açık mı? yazıcı paylaşımı açık mı? bunlar evet ise; ip aralıkları aynı mı? çalışma grupları aynı mı? bunlar da tam ise iki bilgisayar arasında kablo yada wireless bağlantısı var mı? :D
medya paylasımı koruma paylasımı yazıcı paylasımı kapalı ağ bulma dosya paylasımı ortek klasor palasımı acık calısma gurubunu dıger pclerın gırıdıgı ag adı yaptımm artıkk onlar benı goruyor ama gırıs ıznı yok dıyor onların pc de ben kendımden baskasını goremıyorumm ag baglantımız aynı modem uzerınden swıcht ıle dagıtılmıs..
arkadasım ben amatör bi kullanıcıyım ama dedigin sorunu ben de yasadım.ağla ilgili bi yerden durumu görüntüle diyosun ya da baska bi yerden diyosun ve YAPILANDIR secenegini tıklıyosun.Seceneklerden birindeki secenek 10base t tek yön 100 base t çift yön gibi seçenekler içeriyor.burdaki seceneklerden 10base t cift yönlüyü seciyosun ve agı görüyor.
Biliyorum cok amatöe bi anlatım oldu ama sen anladın onu..İşine yarar umarım..
Sistemde norton anti virus programı varsa kaldırktan sonra tekrar denermisn
arkadaslar tum sorun norton vırus programından kaynaklanıyor.yardımlarınızdan dolayı tesekkur edıyorumm.. Saygılarımla
arkadaşlar benimde kurumsal Outlook Web acces de gelenleri okuyabiliyorum ama yanıt yazamıyorum ileti yazacağım kızım X işareti ile açılmıyor sertifika hatası diyor çözüm önerilerinizi bekliyorum
<;; linkte buluna güncellmenin exhange servera yüklenmesi gerekmektedir
cevap için tşk ederim ama dostum yüklemeden sonra kurulum esnasında "bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok" diye uyarı verdi
bu arada işletim sistemim vista xp de problem yoktu
Uygun fiyatlara Sıfır bilgisayar toplanır siz özelliklerini yazın gönderin biz fiyat verelim. Her tür bilgisayar parçalarıda bulunur İstanbul dışına kargo yapılır.
Mesela 250 GB SATA II Harddisk 2 sene garantili 120 YTL KDV Dahil 2 sene garantili.
msn : murat_2104@hotmail.com