xpye format atılınca ses gitti
Bu aygıt için sürücü yüklenmemiş. yazıyor acaba bunlardan yola çıkarak bana ses driverini bulmama yardımcı olurmusunuz...
Microsoft
01.07.2001
5.1.2600.5512
Microsoft Windows Component Publisher
xpye format atılınca ses gitti
Bu aygıt için sürücü yüklenmemiş. yazıyor acaba bunlardan yola çıkarak bana ses driverini bulmama yardımcı olurmusunuz...
Microsoft
01.07.2001
5.1.2600.5512
Microsoft Windows Component Publisher
bunların yardımcı oldacağını sanmıyorum. Everest ultimate programını yükle ve oradaki ses driverının ismini yaz. İnternetten bulabiliriz.
birde drıvermax programı var eksik drıverları otomatik buluyor ve indiriyor
bence anakart cdsinin icinde bulunan audidriver dosyasındaki kb guncellemesini yuklersen bole bi sorunun kalmıcaktır
yola çıkabileceğimiz daha net bir bilgi verirsen sana yardımcı olabiliriz mesela anakart modelinizi...
Everest ultimate arıyorum indirip size anakart ve ses drivernin numarasını vereceğim ilgilendiğiz için teşekkür ederim...
Anakart CD'n yokmu tak onu Sound kısmına tıkla suruculerını kur... Nıye kasıyorsun
Aygıt Tanımı Tür
Realtek ALC655 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI
bu yeterlimi
Borga-xAnakart CD'n yokmu tak onu Sound kısmına tıkla suruculerını kur... Nıye kasıarkadaşım elimde cdim olsa ne diye kafa patlatayım burda ben bilmiyormuyum cdden kurmayı yok işte buldum yardım etmek isteyen arkadaşlara çok teşekkür ederim...
http://support.packardbell.com/f ... 0000&ppn=PB13309091
bu linkten indirebilirsin. Sonra sonucu bildir.