biz bilgisayarı 3 kişi kullanıyoruz herkez degişik zamanlarda giriyor bu bakımdan bi problem yok.ama gecenlerde bilgisayar göctu (bilgileri bi turlu bilgisayarı acamadıgımızdan dolayıBİZ FORMATI ATTIK.amabilgiler gitti.bizde saglık olsun deyip yenilerini indirdik şu an gayet guzel ve hızlı calışiyor buraya kadar her şey fevkalade gene bi problem olur. diye gecen gun bilgisayarın donatılar bölumu-sistem aracları- yedeklemeden ne var ne yok D ye attım.C deki tum bildileri D ye ararken bilgisayara bakıyorum.bu dosya.şu dosya Dye atılıyor.bu arada daha önce ki (format atmadan ki bilgi dosyalarının da isimleri yazıyor)bilgilerde geciyor.
şimdi sorun bu eski bildileri nasıl silerim yada nasıl geri getiririm?dosya adları ile aratıyorum ama bulanamıyor. ilgilenen arkadaşlara bu kadar uzun bi yazıyı okuyup.ilgilen
arkadaşlara teşekkut ederim şimdiden
xp ye format attım?ama?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Szettiğiniz dosyalar eski dosyalr değil her windowsta aynı adı taşıyan dosyalardır. Eğer bu yedeklemede d ye yedeklediğiniz dosyaları geri yüklemek istiyorsanız yedekleme yaptığınız aynı adımı izleyip yedeklemeyi çalıştırın karşınıza yedeklemeyi geri yükleme seçeneği çıkacaktır.Bu adımdan devam edip geri yükleyebilirsiniz.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
yok söz ettigim dosyalar windowsta aynı adlı dosyalar degil örnegin formattan önce nd32-iktisat-disc diye dosyalar vardı uzerlerine format atıldıve bu dosyalar yok oldu format atılırken hiçbi yedekleme olmadı .ben formatten sonra bu dosyaları yedeklerken gördum.ilgine teşekkurederim