arkadaslar daha 1 hafta önce xp kurmustm aynı cdden güncelleştirmelerle beraber ie8 i yüklemistim hatta bizim bi arkadasın bilgisayarınada aynı cdden kurdum güncelleştirmelerle birlikte yükledim ama bugün xp yi kurdum ne yaptıysam yükleyemedim tam dil paketi yükleniyor diyor hata veriyor dil ile ilgili bi yazılım yüklemistim windowsun güncelleştirmeler sayfasndan onu sildim ama düzelmedi lütfen yardım edin..
Xp ye ie8 yükleyemiyorum
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj
Kakalatorarkadaslar daha 1 hafta önce xp kurmustm aynı cdden güncelleştirmelerle beraber ie8 i yüklemistim hatta bizim bi arkadasın bilgisayarınada aynı cdden kurdum güncelleştirmelerle birlikte yükledim ama bugün xp yi kurdum ne yaptıysam yükleyemedim tam dil paketi yükleniyor diyor hata veriyor dil ile ilgili bi yazılım yüklemistim windowsun güncelleştirmeler sayfasndan onu sildim ama düzelmedi lütfen yardım edin..
manuel yükleyin. sonra tekrar update edin.
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj
Mustafa@PCO yüklediğiniz dil paketi ile ilgili yazılımı,zaten öyle yaptım manuel yükleyincede bişey değişmiyor..Program Ekle/Kaldır'dan güncelleştirmeleri göster diyip kaldırıp öyle denermisin.
Yıllanmış Üye
977 mesaj
http://www.microsoft.com/turkiye ... plorer/default.aspx
bilgisayar oto.güncel.kapalı ise de olmaz.
Son Düzenleme: zrgnlr04 ~ 10 Haziran 2009 10:12
OP Yeni Üye
23 mesaj
güncelleştirmeler acık zaten güncelleştirmelerde de yüklenemeyen güncelleştirmeler diyor .net framework 3.0 x86 dil paketi ve ie 8 ne yaptıysam yükleyemedim neyse o kadar da önemli değil herkese yardımları için teşekürler
Kakalatorgüncelleştirmeler acık zaten güncelleştirmelerde de yüklenemeyen güncelleştirmeler diyor .net framework 3.0 x86 dil paketi ve ie 8 ne yaptıysam yükleyemedim neyse o kadar da önemli değil herkese yardımları için teşeküİe8'i yüklemek için gerekli güncellemeler var yükleme hatası sonrası söylemesi gerekir. Bana da olmuştu. Güncellemeleri yükleyince ortadan kalktı.Güncelleştirmeleri bir de manuel olarak yüklemeyi dene...