E mailime mesajlar geliyor....
Lisanslı xp home ya da professional karşılık ...lisanslı vista home premium...üzerine de 100 ytl para.!!!!
Bu vista bu kadar mı berbat arkadaşlar ...
Korktum valla.!!!!
E mailime mesajlar geliyor....
Lisanslı xp home ya da professional karşılık ...lisanslı vista home premium...üzerine de 100 ytl para.!!!!
Bu vista bu kadar mı berbat arkadaşlar ...
Korktum valla.!!!!
ya saçmalamayı bıraksana sen bu fasa fisoya inanıyorsan eğer git bidaha pc kelimesini alma ağzına önceden biliyorum diyen sendin budenli şeyleri ne oldu bu korku ne acaba.spam mail bunlar kör cahillik abidesi olmanın mantığı yok.xp içinde 50 dolara xp pro + office 2003 professional 1000 dolar eski win 2000 ve office xp lisansını evraklarını gönderene üstüne yazıcı ıvır zıvır birsürü şey veriyoruz diye. bizlerde enayiyiz ya lisansımızı microsofta değilde böyle asparagasyon mail atamna gösterip kaptıracaz ürün anahtarlarını.
microsoft tarafından yasal açıklama olmadıkça asla bu maillere bakmayın direk spam işaretleyip engelleyin.ancak microsoftun bir ara xp lisansının orjinal cdleri ve evraklarını gönderip belli bir ücret karşılığı vista verdiği doğruydu.sadece 10 gün sürmüştü kampanya.
üsteki mesaja ek olarak, zaten istesenizde işletim sisteminizi takas edemezsiniz. ürün anahtarınız etkinleştirmenin ardında kurulduğu bilgisayara lisanslanır artık başka pc de etkinleştirme yapılamaz.Muhtemelen kötü niyetli mailler almakytasınız bence hiç açmadan silin
bunlar spam mesajlar hiç okumaya bile değmez silin gitsin ;)
hatta mesajın kaynagını microsoft'a bildirebilirsin bile bole bole seyler gelio ilgilenin die, onların birşey yapacagından da emin olabilirsin.