xp ye program yükleyemiyorum mesela nero set up basıyorum ekrana geliyor devam diyorum ve ya diyemiyorum set up sayfası birden kayboluyor başka programlar içinde gecerli hızlı hızlı basarsam set up geciyo yukleme gozukuyor sonra kayboluyor ama program yukleniyor ama son bitir diyomiyorum.bilgisayarda spy var zannetim tarattım ve format attım 5kez ama aynı sorun hala devam ediyor.yarım olacak arkadaşa şimdiden teşşekkürler....
xp ye program yukleyemiyorum yardım
ekle kaldırda gözüküyosa yüklenmiştir ama kısa yolu kurmamışındır
sorun ekle kaldırda gözükmesi degil set up kendilignden kaybolması neden kayboluyor.. acıyorum set up hiç bişeye basmıyorum kayboluyor normalda ben iptal edene kadar durması lazım
arkadaşlar sorun çözdum amvo adlı viriusten kaynaklanıyormuş gizli dosyakarda kaybolmuştu görünmuyorudu .menude gizli dosyaları göster dedigim halde gozukmuyordu başka biryerden bana bunu yapmamı onerdiler ve gercekten duzeldi gizli dosyalarda gözukuyor set up larda kaybolmuyor.kesin cözüm:))
Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3-5 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açılacaktır. sorun halledilmiş olması gerekir
2-başlat çalıştır regedit yazıp enterlayın.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"Userinit"="userinit.exe" olarak ayarlamak (autorun.bat eki varsa silin. Doğru ve temiz ayar C:\WINDOWS\system32\userinit.exe, şeklinde olacak )
ve
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced]
"ShowSuperHidden"=dword:1 olarak ayarlamak (00000 ise silip 1 yapın)
ayrıca
HKEY_CURRENT_USER\Software\microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ içinde bulunan
MountPoints2 klasörünü komple içindekilerle birlikte silmek gerekiyor.(merak etmeyin silin birşey olmaz