arkadaslar benım prefetch bır turlu dolmuyor... enable perfetch anahtarını regedıtte bulup degerını 1 yapıyorum ama hala dolmuyor
ne yapabılırım.? Baska bır yol var mı?
herhangı bır temızleyıcı program yok pc de otomatık temızleyen...
arkadaslar benım prefetch bır turlu dolmuyor... enable perfetch anahtarını regedıtte bulup degerını 1 yapıyorum ama hala dolmuyor
ne yapabılırım.? Baska bır yol var mı?
herhangı bır temızleyıcı program yok pc de otomatık temızleyen...
C:\WINDOWS\Prefetch yoluyla bu klasörün içinde ne varsa silebilirsin.Ayda bir bu temizliği yapmak sistem için iyi olur.
iyide Phantom26 adam zaten dolmuyor diye yazmış sen içini ayda bir silebilirsin diyorsun dolsa silecekte sorunda burda
arkadaşım en güzeli uğraşma hiç bir şeyle tak xp'i cd'ni bir güzel onarım yap sen belliki sistem dosyalarında bir sorun oluşmuş senin.
Doldurup ta napıcanız yav.Millet boşaltayım diye uğraşıyor.Ne güzel işte dolmadığı daha iyi.Sistemde başka bi sorun yoksa bırak kalsın öylece.
Phantom26Doldurup ta napıcanız yav.Millet boşaltayım diye uğraşıyor.Ne güzel işte dolmadığı daha iyi.Sistemde başka bi sorun yoksa bırak kalsın öylece.olur mu öyle şey arkadaşım,
o Prefetcher, uygulamaların daha hızlı açılmasını sağlayan bir sistemdir.
ayda bir silinebilir tabi...
tsekkurler arkadaslar. artık boyle ıdare edecegım bı sure belkı dolar tekrardan
C:\WINDOWS\Prefetch ney bu yaaanlamadım bn birşey konuyu aydınlatırmısınız
Başlat/çalıştıra regedit yaz enterla
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\SessionManager\MemoryManagement\PrefetchParamete rs
Burada sağda EnablePrefetcher diye bir dize değeri yoksa sağ tıklayıp yeni dize değeri de, açılan pencerede EnablePrefetcher yaz sonra üzerine çift tıkla ve değerini 1 yap
ben o prefetch içini silince pcde hiç bir performans artışı görmiyorum hatta uygulamalar daha yavaş açılmıya başlıyo prefetch klasörünü tekrar doldurmaya çalışıyo kim dedi onu silin diye bilmiyorum ama yıllardır prefetch içindekileri silin muhabbetidir gidiyo hiç bir işe yaramıyo ben silinmemesinden yanıyım ama keyfiniz bilir silen silsin xpde bu prefetch silmek vistada ram kullanımı azaltmak için superfetch özelliğini kapatmak gibi bişey