Yaw arkadaşlar ben Iphone 4 alıcaktım sonra baktım çok kapsamlı telefon ve ben 16 yaşındayım oyunlara da meraklıyım o kadar para vermiyim "Xperia Play" alıyım dedim. Sonra bekledim bekledim Türkiye'ye gelmedi. Bende ailemden rica ettim Almanya'daki arkadaşlarından istediler. Adam Almanya'da satın aldı. Türkiye'ye yollicak ama Türkçe olabilir mi bu Xperia Play. Yada Türkçe'ye dönüştürülebilir mi sizce? Almanya'dan alınca daha ucuza geliyor ama hala tırsıyorum ya şak diye Almanca gelmesin. Adam Türkçe olur demişti ama emin değilim.
Xperia Play Satın Alma
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
51 mesaj
C5-03'de ilk açıldığında dil seçimi vardı tüm diller vardı eminim o telefonun ilk açılışında dil seçenekleri gelicektir
OP Üye
62 mesaj
Çok teşekkür ediyorum.. geçde olsa :)
Taze Üye
1 mesaj
Öncelikle merhaba arkadaşım tamda dediğin konudan ben soru sorucaktım bende yılbaşında almanyaya gidiyorum ve 250 euro ya kendime xperia play telefon alıcam acaba bunda türkçe dil olucakmı yoksa daha sonradanmı yüklicem.
senin almanyadan aldığın telefonda türkçe varmıydı?
birde burda bütü oyunları yükleyebiliyomusun android marketten. cevap yazarsan çok sevinirim yakın zamanda gidicem onun için karar aşamasındayım verdiğin bilgiler çok yardımcı olucak.Teşekkürler.