1. USB kablo ile Xperia U yu laptoba bağlayamıyorum, USB aygıtı tanınmadı hatası alıyorum ama USB kablo ile şarj edebiliyorum. 20 gün öncesine kadar böyle bir sorun yoktu. 7 bilgisayarda bu bilgisayarların farklı usb portlarında denedim hatta farklı USB kablolarıyla denedim yine aynı hatayı verdi bilgisayarlar telefonu görmedi. Nette söylenenleri de yaptım ama yine olmadı. Başka ne yapabilirim? Böyle bir sorunu olup da çözen varsa lütfen çözümü yazsın.
2. Telefonumda (Xperia U) android 2.3.7 sürümü yüklü ayarlardan baktığımda derleme numarası 6.0.B.3.184 görünüyor. Sonynin Türkiye sitesinde en son derleme numarası 6.0.B.3.162 ingiltere sitesinde de 6.1.1.B.1.10 olarak görünüyor. Buradan Türkiyeye android 4.0 ın yayınlanmadığını anlayabilir miyim? İkincisi nasıl oluyorda benim telefondaki derleme numarası Türkiye için yayınlanan en son derleme numarasından daha yüksek olabiliyor?
3. USB kablosuz olarak Xperia U yu android 4.0 a (Türkiye için yayınlandıysa) nasıl yükseltebilirim? Telefonda Update Center diye bir uygulama var ama onda en son sistem güncellemerli yüklü diyor.
Teşekkürler.